dilluns, 21 de setembre del 2009

Jornada 2: Joanetes CF 2 - Sant Roc Olot 2

JOANETES CF: Borrat, Adrià, Carles, Ferran, Pinya, Geri, Xevi V, David, Javi, Peke i Quel. També jugaren: Nane, Pere V, Sei.

El primer partit de la temporada a casa enfrontava al Joanetes CF amb un equip molt renovat respecte la temporada passada i que venia d'aconseguir un gran resultat la primera jornada, victòria contra el St Joan per 1-0. Així que els dos equips es disposaven a sumar sis punts al final del matx.

Un inici una mica fred dels locals va permetre que el Sant Roc disposes d'algunes ocasions més o menys clares per avançar-se al marcador tot i que la possessió de la pilota pertanyia als homes de Barris. A destacar un parell de rematades de Javi que sortiren desviades i dos remats d'Adri després d'una falta i un còrner respectivament. Tot va canviar després d'una jugada a pilota parada amb el posterior rebuig i centrada de nou que va deixar sol a un jugador visitant que no va perdonar amb un tir creuat dins l'àrea. El Joanetes va ser capaç de recuperar-se del cop a base de coratge més que de futbol, que anava a ratxes, fins que una gran jugada de Peke per banda esquerra va acabar amb l'empat a 1 gol obra de Javi, jugada per banda, guanyà la línia de fons després d'un gran "canyu" i passe de la mort. Fins al descans la tònica fou la mateixa, domini local, ocasions visitants.

La segona part es presentava molt emocionant i seguí un guió molt semblant, amb l'única diferència que els visitants van tenir la victòria a tocar després de realitzar una millor segona part. El segon gol del Sant Roc va arribar després d'un ràpid contraatac per la banda dreta, després del servei d'un còrner a favor, que va ser finalitzat tot i que Borrat, un dels millors jugadors locals, va estar a punt d'evitar-ho. Novament mostra de caràcter del Joanetes que li va permetre, tot i jugar amb 10 homes per l'expulsió de Carles, aconseguir la igualada després de que Sei convertís un penal, ocasionat per unes mans innocents dins l'àrea. Al final hi va haver certa polèmica i tant el Joanetes com el Sant Roc van perdre un dels jugadors.

A seguir treballant que la lliga és molt llarga i un punt, tal i com va anar el partit, va ser més que possitiu. Això si, resultat que ens ha de fer reflexionar a tots!