dimarts, 29 de setembre del 2009

Jornada 3: Les Planes 2 - Joanetes CF 4

JOANETES CF: Borrat, Adrià, Miki, Ferran, Nane, Sei, Xevi V, Per, Javi, Peke i Quel. També jugaren: Jaume, Tolo, Carles i Lluís.

Victòria molt treballada i partit molt complert dels homes entrenats per Barris-Frank davant d’uns dels grans aspirants a liderar la lliga a principi de temporada. Després que la pubilla local fes el “saque” d’honor, el joanetes va començar des del primer minut a dominar el joc, i era l’únic que intentava posar la pilota a terra. Això feia que l’equip visitant s’aproximés ràpidament a la portaria rival i comencés a crear perill. Als 20 minuts de la primera part, un gran control de Peke a fora l’àrea i una bolea impressionant va sorprendre el porter local, un gran gol. El monòleg visitant continuava i una gran jugada trenada i remat final de Peke, va estar anul·lada per un fora de joc inexistent i no va pujar el segon gol. Poc després un altre jugada trenada i una “pase” magnífic de Sei va permetre a Javi fer el segon gol.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica, i una altre bona combinació al mig del camp, va permetre a Quel fer pujar el tercer gol que en un principi donava la tranquil·litat a Barris. Però no va ser així, l’entrenador visitant demanava més concentració i agressivitat per poder mantenir la portaria a 0, ja que en els primers partits no s’havia pogut aconseguir. En un principi el joanetes va tornar a agafar el control i després d’una bona jugada de javi, Xevi V. va fer una bona vaselina i va transofrmar el 4-0. A partit d’aquí el joanetes es va tornar a dormir i les planes es començava animar, conjuntament amb l’ambient de festa major que hi havia al camp. Una rematada al pal i un remat d’un jugador de l’equip local va fer volar Borrat quan tothom cantava el gol. En la següent jugada, un centre-xut des de la banda va sorprendre a tothom i va fer pujar el primer gol de les planes a falta de 15 minuts. Al minut 40, una badada de la defensa visitant va fer donar esperances a l’equip local fent el 2-4 definitiu, però ja era massa tard per la reacció.

En definitiva 3 punts contra un rival directa que situa al joanetes a les posicions capdavanteres de la classificació que esperem no abandoni fins a final de temporada. Una bona dosis de moral per afrontar els següents partits