divendres, 4 de setembre del 2009

Pretemporada: Joanetes CF 1 - Bosc de Tosca 4

Alineació: Borrat, Adrià, Carles, Roura, Pinya, Geri, David, Miki, Pere, Quel, Javi. També jugaren: Peke, Xevi i Sei.

El Joanetes va fer un bon partit, tot i que va acabar acusant la seva inferioritat física i tècnica davant el Bosc de Tosca.

A la primera part, el Joanetes va sortir amb les idees molt clares. Sent conscient de la superioritat del rival, el Joanetes va prioritzar l’ordre defensiu, tot i no renunciar als seus principis i intentar jugar a futbol com ho ha de fer durant el campionat de lliga que començarà properament. Així, fins i tot va ser el Joanetes qui es va avançar en el marcador mitjançant una falta directe xutada per en Roura. Però el Bosc de Tosca va reaccionar i després d’una parell d’ocasions va materialitzar en gol una jugada on al bloc defensiu del Joanetes li va mancar contundència. Encara abans de la mitja part, el Bosc de Tosca va aconseguir posar-se per davant al marcador després d’una jugada que va començar amb un clar fora de joc al mig del camp.

Ja a la segona part, el Joanetes si que va notar la falta de recanvis i la davallada física. Això va provocar que l’equip es trenqués i les línies es separessin en excés, facilitant l’elaboració del joc per part de l’equip visitant. Així, el Bosc de Tosca va sentenciar el partit amb dos gols més, deixant el resultat final amb un 1-4 just pel joc mostrat pels dos equips.

Tot i el resultat, conclusions positives i alguns errors per corregir. L’equip va donar la cara tot i la evident superioritat del rival fins que va acusar el físic.

Ara toca pensar en l’inici de la lliga i anar partit a partit per al final recollir els fruits del treball i la constància. El primer partit, el dia 13 al camp del St. Esteve d’en Bas.

Ferran Roura

Aprofitar per desitjar unes Bones Festes a TOTS els visitants de la web del club.