dimarts, 27 d’octubre del 2009

Jornada 7: At.Olot 2 - Joanetes CF 2

Empat del Joanetes al camp de l'At. Olot després de la jornada de descans.

Els homes de Pep Barris van començar molt forts el partit, concentrats i pressionant des del davant la sortida de pilota de l'At. Olot. Hi havia bona col·locaió al camp i a diferència de l'ultim partit molta actitud. Els minuts passaven i el joc es desenvolupava a la zona de mig camp. Fruit d'una falta a fora l'area va arribar la primera ocasió de l'At Olot que Lluís va treure molt atent el xut de Maca. El joanetes insistia però únicament arribava a través de xuts molt llunyans. Va ser l'equip local qui va disposar de les ocacions més calares. Primer en un xut de falta que la pilota es va estavellar al pal, i despres en un u conta u amb Lluis que molt ràpid va poder desviar al pilota a còrner. Després de l'insistència de l'At.Olot, va arribar el primer gol. Una falta llançada des de 3/4 de camp va sorpendre al porter visitant i va acabar al fons de la xarxa.
L'empat del joanetes també arribar a pilota parada. Una falta centrada magistralment per Javi la va aprofitar Sei per rematar i fer pujar l'empat al marcador. Amb aquest resultat d'empat a 1 gols es va anar el descans.

A la represa més del mateix que en la primera part. Molt de joc a mig camp, destacar una rematada de cap de l'Atletic Olot, que Lluís va poder treure quan aquesta ja estava sobre la linia de gol. Va ser aleshores quan l'equip local va avançar-se novament al marcador també a pilota parada. El Joanetes va reclamar una falta del davanter, però l'arbitre del partit no en va fer cas i va pujar el gol al marcador. Destacar una internada per la banda de Piña que l'equip visitant no va saber materialitzar, i una altre ocasió de Sei que va sortir desviada.
A partir d'aquí el joanetes apretava i apretava, els minuts passaven i el resultat no era favorable, tothom volia empatar i això va fer que en alguns moments i hagués un cert desordre tàctic i molt de nerviosisme. Les ganes però van donar el seu fruit, una falta centrada molt bé per Ferran la va tornar a aprofitar Sei per fer pujar l'empat el marcador quan faltaven només 2 minuts per acabar el partit.
Faltava molt poc per finalitzar el partit i es va tenir l'última ocasió als peus de Peke. Aquest es va quedar sòl davant del porter, però no va poder fer pujar el 3 er gol al marcador.
Amb el resultat d'empat a 2 gols va finalitzar el partit.

Aquesta setmana el Joanetes rep a casa el lider de la categoria, l'Amer.

Osborne: Sei

Albert Borrat