dijous, 19 de novembre del 2009

Jornada 10: Joanetes CF 3 - Osor UE 1

Alineació: Lluís, Adri, Roura, Miki, Pinya, Pere, David, Jaume, Javi, Buxi i Quel. També jugaren: Nane, Geri, Sei, X.Verdaguer i Ovidi.

Tercera victòria consecutiva, però molt treballada i suada dels homes de Barris – Frank amb un equip que encara no coneix la victòria. L’equip local va començar dominant la primera part amb constants arribades a l’àrea de l’Osor però no amb molta fortuna. Passaven els minuts i el gol no arribava, ocasions clares de Javi després de una lluita amb varies recuperacions dins l’àrea, internades de Jaume per l’esquerra i un travesser espectacular de Roure, que la porteria encara es mou, després de picar una falta fora l’àrea que ell mateix havia provocat amb una internada des del propi camp. Finalment van arribar els gols amb una xut de Pere amb rebot inclòs i una impressionant rematada d’Adri d’esquenes que va entrar per l’esquadra amb una mica d’ajuda del vent.

Per part de l’Osor destacar el seu joc dur amb entrades i agressions, com alguns cops de colze o una planxa en “els mismíssims” al porter local després de una pilota dividida amb una internada de l’equip visitant. L’àrbitre, evidentment, va dir que era culpa del porter per no protegir-se dins l’àrea, sense comentaris. Així arribàvem a la mitja part del partit amb 2 a 0 i domini local.

A la segona part el Joanetes tenia el vent en contra i un empipador sol que va fer que sortissin una mica adormits i permetre així que l’Osor comencés a crear perill. El Joanetes també arribava a la porteria visitant, però amb poca fortuna cara a gol, destacar un xut de Javi que el porter va treure espectacularment. Però com sempre diuen, qui perdona paga les conseqüències, i així va ser, després d’un falta molt dubtosa a la banda, semblant un corner, el davanter visitant va rematar de cap totalment sol i va fer pujar el 2-1 al marcador. S’acabava la ratxa després de mantenir la portaria a 0 en els 2 últims partits. Començaven els nervis a l’equip local amb algunes imprecisions que ajudava a fer créixer la confiança de l’Osor, que va disposar d’un parell d’ocasions com un travesser després d’una vaselina. Però el joanetes no renunciava a l’atac i també disposava de ocasions amb un seguit de córners i jugades dins l’àrea fins que finalment Geri marcava amb una jugada al contraatac després d’una passada d’Ovidi.

El Joanetes està en ratxa i es va acostant a les primeres posicions, esperem que continuï així la setmana que ve al camp del Ripoll.

Gols: Pere, adri i Geri.

Osborne: Pere Verdaguer.