dilluns, 30 de novembre del 2009

Jornada 12: Joanetes CF 2 - Vilallonga de Ter FC 1

JOANETES: Borrat, Adri, Ferran, Pinya, Nane, Jaume, David, Pere, Cuadros, Anglada, Javi.

També van jugar: Xevi V, Gerard, Ovidi, Buixassas.


Nova victoria del JOANETES, i ja van 5 de 5. Cal seguir aixi per estar a la part alta de la classificació.


El partit es va jugar amb un fort vent i molt fred. A la primera part el Joanetes el tenia en contra. Estaba ben col.locat i no tenia problemes per controlar el Vilallonga. Sortia a la contra sempre que podía tot i que costaba molt jugar per terra. Al minut 30 un falta just a la frontal de l’area va servir perquè el Vilallonga obris el marcador. Cal dir que la barrerra va col.laborar massa perquè la pilota acabes en gol. Abans de mitja part ADRI-ALVES, va tenir dues oportunitats per empatar la primera després d’una bona centrada d’en Kel que el porter va parar molt bé, i la segona amb una bomba/vaselina que va sortir fora.


A la segona part el Joanetes va sortir en tromba i en 10 minuts ja había donat la volta al marcador. Al minut 5 va marcar Javi després de recollir una pilota a l’area petita, que no había pogut rebutjar el porter a xut d’en Kel. Tres minuts més tard Adri va rematar molt bé un corner que havia tirat en Javi.

A partir d’aquí i amb el vent a favor el Joanetes dominaba i tenia ocasions molt clares que no va resoldre. El Vilallonga va quedar amb 10 i poc a poc es va estirar i llençar a l’atac per aconseguir empatar, va tenir una ocasió molt clara que un davanter no va saber aprofitar al quedar-li la pilota sota el peu.. uf!!

Pocs minuts abans del final el Vilallonga va quedar amb 9, els Joanetes va tenir més ocasions i l’arbit (molt despistat), va allargar 6 minuts el partit i va obviar un clar penal a l’àrea visitant.


L’equip està en fase ascendent de resultats i amb confiança, però quan te el partit de cara ha d’intentar tancar-lo i no donar opcions al rival.


FELITICITATS A TOTS I A SEGUIR SUMANT !!

Jordi Prat