dijous, 5 de novembre del 2009

Jornada 4: Banyoles 2 - Joanetes CF (cadets) 0

Com veieu és obvi que les coses no van anar gens bé. Ens varem trobar un equip ordenat en la mitja i en la defensa, amb molt poca força ofensiva però tot i així ens van fer 2 gols.

El primer d’ells arribà d’un rebot després d’un xut de falta, tocà la barrera, el terra (gespa artificial molt seca) i botà fins a introduir-se per l’esquadra esquerra de la nostra porteria. Això va ser a la primera part.

La segona part varem sortir encoratjats pensant que es podia remuntar (i es podia, crec que som superiors) però el 4-3-3 que tant bé ens havia anat durant el partit anterior aquest dia no funcionà massa bé, ells en un contraatac van aprofitar els espais i ens van fer un gol massa fàcil. Era ja el definitiu 2 a 0. Nosaltres no varem estar gens encertats de cara a gol (tres oportunitats clares de gol fallides, una d’en Joan, una d’en Luka i una d’en Gerard, ens falta xutar abans)... L’àrbitre val a dir que va estar horrible i a favor totalment del club deportiu Banyoles (deport significa hobby, s’ho haurien de fer mirar), no ens va xiular un penal en contra molt clar. A més de xiular totes les nostres faltes i cap d’ells i permetre una pèrdua de temps per part de l’entrenador d’ells escandalosa.

A St. Pere Màrtir només val guanyar, no podem cometre més errors.