diumenge, 1 de novembre del 2009

Jornada 8: Joanetes CF 3 - Amer 0

El Joanetes dóna un cop d'efecte a la seva afició guanyant al líder de la categoria per un contundent 3-0.

L'equip de Barris-Franc es presentava damunt del terreny de joc amb un 4-3-1-2. La bona col·locació dels jugadors, la serietat i la contundent defensa han fet que l'equip aconseguís una important victòria.

Els locals han sortit amb ganes però amb poca velocitat en el seu joc. No obstant han disposat de poques ocasions, però bones, com la que ha tingut Sei a la sortida d'un córner, rematant alt. També a la sortida d'un córner ha arribat el gol del Joanetes, després que Miki rematés un mal rebuig del porter que ha rebotat entre un defensa i en Quel. Els visitants no han posat en perill la portaria de Borrat, molt ben defensada per tot l'equip. Amb aquest resultat (1-0) s'ha arribat a la mitja part.

A la represa l'Amer ha apretat i aculat el Joanetes al seu camp, disposant de moltes faltes laterals i córners. Aquesta vegada els locals no s'han deixat sorprendre i han defensat molt bé totes les pilotes altes. Els locals han tingut poques ocasions destacables a banda dels dos grans gols de Jaume. El segon d'ells després d'una bona jugada entre Cuadros i ell, finalitzant amb un fort xut que ha tocat el travesser, el pal i ha acabat entrant. Cuadros també ha tingut la seva oportunitat quedant-se sol davant del porter, però el seu intent de vaselina no li ha sortit bé.

Resultat molt positiu pel Joanetes, deixant la portaria a zero i mostrant una bona imatge.
3 punts molt importants per començar l'ascens a la classificació.

Ara toca continuar treballant per aconseguir una nova victòria la setmana vinent contra La Canya.

Osborne: Jaume
Miquel Pérez