dissabte, 28 de novembre del 2009

Jornada 8: Joanetes CF (cadets) 3 - Santjoanenc 1

Victòria! I treballada… Ens trobàvem en el nostre camp i rebíem un equip que estava a la zona noble de la classificació, prop dels primers llocs.

Varem posar-nos a la feina amb el nostre 4-2-3-1. De seguit, en la primera part, penal sobre en García que Joan transformà en gol, molt ben tirat. Ells no tardaren a reaccionar, i en una sortida no massa efectiva del nostre porter, acabaren rematant a porteria, era l’1-1. El partit es començà a tornar massa lleig, poc futbol, faltes i, això sí, nosaltres disposàvem de les millors ocasions.

El partit marxà de les mans d’un àrbitre massa jove, i així passà que en la mitja part va haver-hi picabaralles davant els vestidors. Nosaltres havíem de seguir a lo nostre, però es complicava tot. Durant la segona part la tensió augmentà, nosaltres aconseguirem marcà per mitjà de Guille, que aprofità un rebot dins l’àrea. L’àrbitre s’equivocà al expulsar Luka, per doble groga, i més endavant al expulsar a en Bryan per simplement defensar-se d’un dels rivals que tenia mal perdre. Ens quedàvem amb 9 i ells amb 10, però abans de l’última expulsió en García ja havia marcat el tercer gol: després de driblar el defensa i deixar assentat el porter, creuà amb l’esquerra perfectament.

Al final del partit el porter d’ells, molt mal educat, insultà a varis jugadors i d’altra gent del públic. Però vaja, això no canviava el resultat. Molt bon treball defensiu de tot l’equip, varem errar massa de cara a gol, crec, però en general molt bé.

6 Punts dels últims 6 possibles, en sumem 9 i podrien ser 12 si no fos perquè el Salt abandonà la categoria.