dilluns, 9 de novembre del 2009

Jornada 9: La Canya 0 - Joanetes CF 1

Alineació: Lluís, Adri, Roura, Miki, Pinya, Geri, David, Jaume, Cuadros, Buxi i Quel. També jugaren: Nane, Pere, Sei i Javi.

El partit al camp de La Canya va estar clarament marcat per les condicions del terreny de joc, després d’una forta ploguda, amb pedregada inclosa, tot just una horeta abans de l’inici de l’enfrontament. Després de la bona imatge donada a casa contra el líder, contra La Canya, els homes de Pep Barris es disposaven a mantenir-la i fins i tot millorar en intensitat de joc.

Però tenint en compte l’estat del camp i el pèssim arbitratge (perquè el nivell de l’àrbitre era comparable a l’estat del terreny de joc), el partit es va encaminar cap a un joc travat i sense clares ocasions per cap dels dos equips. A la primera part, com a jugades destacables, tan sols va haver-hi un parell de contres desaprofitades pel Joanetes i un parell de jugades embolicades dins l’àrea del Joanetes després de faltes laterals o córners. Tot i que la ocasió més clara va ser una de Cuadros, en la qual quan anava a orientar-se bé la pilota per quedar sol davant el porter i finalitzar, va ser objecte d’un clamorós penal que va veure tothom menys el senyor Tellez, que va dir que no era penal perquè el jugador local havia realitzat l’entrada al peu de Cuadros amb el peu tocant a terra. No sabem ben bé quin reglament ha estudiat aquest senyor, però el mateix que regeix el futbol del nostre país segur que no. Així doncs, es va arribar al descans amb “el resultado gafas”.

A la segona part, més del mateix. Per part de La Canya tan sols destacar una falta lateral que es va convertir en un centro-xut que va fregar el travesser de la porteria de Lluís, i un intent de vaselina molt llunyà que marxà fora. Per la seva banda el Joanetes va intentar dominar més el partit controlant la pilota i jugant més al mig camp del rival, però sense massa èxit en l’última passada ni en la definició. Tot i així, finalment va arribar el gol amb un xut d’en Jaume des de l’interior de la gran que es va enverinar i va dibuixar una paràbola impossible pel porter local. A partir del gol, el Joanetes va intentar controlar el partit i no va patir gaire per mantenir el resultat. En aquesta segona part l’àrbitre es va tornar a empassar un altre penal clar sobre Javi, fent-se el suec d’una manera increïble.

Així doncs, victòria treballada en un camp on es feia difícil jugar a futbol. Tres punts més per continuar progressant i mirar amunt en la classificació. Esperem que continuï la ratxa el proper diumenge a casa contra l’Osor.

Gol: Jaume.

Osborne: David López.

Ferran Roura

AMUNT JOANETES!