dissabte, 12 de desembre del 2009

Jornada 10: Joanetes CF (cadets) 1 - La Canya 1

Una bona manera d’aprendre dels errors és, sens dubte, carregar amb les conseqüències.

Així ha passat avui, hem hagut de sortir al camp amb 10 jugadors pels quatre sancionats per haver faltat al respecte l’àrbitre en el partit contra el Porqueres.

El sistema ha estat un 4-3-2, on la clau era mantenir juntes les línies lo més possible. Així ho hem fet durant tot el partit, la primera part ha acabat amb un 0-0 que feia posar dels nervis (suposo) a La Canya, el rival, ja que ells entre banqueta i jugadors de camp eren uns 15.

La segona part no ha començat malament, però ells seguien arribant de tant en tant amb jugades prou perilloses però incorrent en el fora de joc massa sovint, fins que en una ens han marcat a plaer. Tot es posava molt complicat, seguíem sent un menys i sense poder fer cap canvi, és clar, però l’equip ha tingut la presència que li ha faltat en els dos últims partits: s’ha treballat i corregut molt, tot l’equip, i així ha estat que pressionant tots els últims 5 minuts, deixant ja una mica de banda el defensar, ha arribat el gol d’en Gerard (central) després d’aprofitar una pilota que havia quedat entre mig de la seva defensa, ha xutat bé rassa a la dreta de la porteria.

1 a 1 Jugant amb 10 tot el partit és una autèntica victòria, sembla que amb en Paulino rendiu més, bé seguim així i anem a guanyar amb la mateixa actitud treballadora al camp del Bosc de Tosca!