dilluns, 21 de desembre del 2009

Jornada 11: Bosc de tosca 1 - Joanetes CF (cadets) 1

De nou un rival complicat. Això sembla que ha de ser bo ja que, com s’ha vist fins ara, juguem millor contra els equips que van amunt que contra els equip més fluixos. Així ha estat: la primera part ha estat tota nostra, i la segona encara més.

Durant el primer període hem arribat moltes vegades a la seva porteria, ells només dues, nosaltres hem fallat de claríssimes, ells han marcat el gol.

En la segona part l’equip ha sortit més motivat, veient-se superior no podia entendre que anés perdent: hem continuat fallant ocasions; el gol ha arribat finalment al minut 70 (a 10 min. del final), i no hem estat a temps de poder marcar el de la victòria. L’empat l’ha fet en Guille (que ja n’havia fallat una molt clara a un metro de la línia de gol, amb el cap).

En línies generals l’equip ha estat bé, ha plantat cara i podia haver guanyat. Potser falta tocar-la una mica més a bandes un cop la tenim al mig del camp, però l’actitud ha estat molt positiva, sobretot en la segona part. S’ha volgut guanyar fins el final i això és important. No crec que ningú es conformés amb l’1 a 1...

Ara tocarà el Besalú al nostre camp, hem de guanyar sí o sí. De mica en mica recuperem allò que fa tres setmanes (des de llavors s’han jugat 4 partits) era el camí correcte.