diumenge, 13 de desembre del 2009

Jornada 14: Joanetes CF 5 - Sant Miquel de Campmajor 3

JOANETES: Lluís, Pere, Adri, Miki, Nane, Geri, Sei, David, Javi, Quel, Buixassas.

També van jugar: Xevi V, Quadros, Jaume i Borrat

El Joanetes ha començat molt bé el partit, amb intensitat i concentració i no han tardat arribar les primeres aproximacions a l’àrea rival. Així ha sigut com Javi ha aprofitat el bot llarg de la pilota que no ha pogut interceptar el defensor i inaugurava el marcador pels locals. Lluny de relaxar-se el Joanetes ha seguit amb la mateixa mentalitat i ben aviat arribava el segon gol després d’una bona passada de Buixassas a l’espai que Quel ha aprofitat després de driblar el porter. Semblava que el Sant Miquel no era sobre el camp i el tercer gol podia sentenciar el partit però abans d’arribar al descans els visitants despertaven i retallaven distàncies amb un xut creuat que Lluís no ha pogut aturar.

A la segona part el Sant Miquel ha sortit amb força per empatar el partit i Javi portava el perill pels locals amb diferents arribades per banda. En una d’elles i quan més semblava que perillava el resultat pels locals, l’àrbit xiulava un penal que X.Verdaguer transformava situant el 3 a 1. Els visitants, que no han donat el partit per perdut fins al final, tornaven a posar-se dins el partit poc després en rematar una pilota que la defensa no ha aconseguit rebutjar dins l’àrea. Animats pel gol el Sant Miquel seguia creant perill buscant l’empat que ha arribat en una altra rematada dins l’àrea. El Joanetes ha despertat llavors, i guiats per un gran Javi han aconseguit un altre penal per mans dins l’àrea, que ha suposat l’expulsió del defensor. X.Verdaguer tornava a marcar. I aquest cop els locals no es deixarien empatar i en una centrada de Javi, Quel que abans havia tingut una clara ocasió per tancar el partit, ha rematat molt bé a la xarxa marcant el definitiu 5-3. Ja a l’acabament, Pere també ha vist la segona groga hi ha sigut expulsat.

Així doncs treballada victòria del Joanetes que segueix en les posicions altes de la classificació.