dijous, 17 de desembre del 2009

Jornada 13 Santjoanenc 2 - Joanetes CF 1

Alineació: Lluís, Adri, Roura, Pinya, Nane, Geri, Ovidi, Sei, Javi, Cuadros, Quel. També jugaren: Miki i Buxi.

El Joanetes va caure derrotat en un dels camps més complicats de la categoria, davant un dels equips que de ben segur estarà en la lluita pels llocs capdavanters a final de temporada.

Cal dir però, que va ser una derrota immerescuda pel joc vist sobre el camp. Per ocasions el Joanetes va fer mèrits per endur-se com a mínim un puntet de Sant Joan.

A la primera part els dos equips van sortir amb ganes i intensitat, tot i que cap dels dos feia un joc brillant. Es podria dir que es jugava més amb el cor que amb el cap. El Santjoanenc es va avançar en el marcador amb una rematada de cap precedida d’una bona centrada després d’una gran internada per la banda esquerra de l’atac local. Després del gol el partit va continuar amb la mateixa tònica, però aquest cop va ser el Joanetes el que va aconseguir el gol per tal d’empatar el partit. El gol el va marcar en Quel després de d’una passada de Javi i de driblar el porter. Amb aquest marcador d’empat a un es va arribar al descans.

A la segona part, més del mateix. I va tornar a ser el Santjoanenc l’equip que va tornar a marcar primer després d’una altra remat de cap precedit aquest cop d’una falta lateral des de la dreta de l’atac local i d’un malentès en el marcatge del davanter entre Adri i Roura. Després del gol el Joanetes es va llençar a l’atac a per l’empat. Però tot i les nombroses ocasions, aquest no va arribar. Cal destacar un gol de Quel que l’àrbitre no va donar, el qual havia entrat la pilota clarament abans que un defensa la tornés a treure. Els errors arbitrals no van acabar aquí, ja que també es va menjar un penal a favor del Joanetes.

Finalment però, derrota. Conclusions, bona actitud en general però, una altra vegada, la falta de contundència defensiva en el joc aeri va ser determinant.

Ferran Roura