dimecres, 9 de desembre del 2009

Jornada 9: Porqueres 5 - Joanetes CF 3 (cadets)

Tot i que el resultat és enganyós, el que està clar és que és molt difícil guanyar un partit si es reben 5 gols, més encara si tres es reben durant la primera part.

Molt decebut amb l’actitud defensiva de l’equip en aquesta primera part. Així com amb l’actuació de l’àrbitre que acabà expulsant un jugador nostre a més d’apuntar a l’acte innumerables barbàries dels nostres jugadors, els seus s’inflaren a insultar a tothom i ni una targeta groga.

El Porqueres creu que és algú gràcies a nosaltres, que ja no sabem ni qui som. Havíem empatat a 4 a la segona part, però l’àrbitre s’inventà un fora de joc, en la jugada següent ells varen fer el 4-3 i just abans d’acabar el partit varen fer el definitiu 5 a 3.

Varem fallar masses ocasions (unes 5 de clares la primera part) i així costa també guanyar.

Havíem de guanyar per apropar-nos als primers llocs i guanyar respecte, amb actuacions així el perdem.