dilluns, 11 de gener del 2010

Jornada 16: Maià CE 0 - Joanetes CF 0

Alineació: Borrat, Adri, Roura, Ovidi, Nane, David, Sei, Javi, Jaume, Buxi i Quel. També jugaren: Pere i Miki.

El Joanetes va empatar 0-0 al camp del Maià, un equip de la mitja taula, amb un joc poc vistós tal i com reflecteix el marcador.

A la primera part el Joanetes portava la iniciativa del joc i intentava crear perill a l'àrea contrària. L'entrenador va demanar als seus defenses que busquessin pilotes llargues als davanters, però l'única cosa que s'aconseguia amb això era menys control de la pilota al mig del camp i més separació entre línies. En David pràcticament no va entrar en joc i en Sei (un dels millors a la primera part) va gaudir de les ocasions més clares gràcies a la seva posició més ofensiva (despenjar pilotes i ajuntar-se amb els davanters). Una d'elles va ser després d'una bona internada, va quedar-se sol davant del porter i quan més fàcil i clar semblava que ho tenia tot per marcar gol, va llençar la pilota al núvols. Els locals pràcticament no van tenir oportunitats, tret d'un bon xut que Borrat va parar a mà canviada (com a ell li agraden).

A la segona part, més del mateix. El Joanetes no es trobava còmode, però va esforçar-se. Les ocasions van ser poques per part de tots dos equips. Als últims 5 minuts del partit el davanter local marxava sol cap a portaria, quan Borrat va sortir de l'àrea i van xocar. La pilota i el jugador van sortir rabotats, va continuar la jugada mentre el porter es quedava a terra queixant-se del cop i l'àrbitre va pitar falta. El jugador que no ho va sentir va marcar a plaer un gol que mai va pujar al marcador.

Finalment, empat 0-0 amb un joc pobre per part dels dos equips. Aquests són els punts importants que fan guanyar o perdre una lliga. No obstant, el Joanetes no perd cap posició i continua quart, a 2 punts del segon i a 7 del primer.

S'ha de tornar al camí d'abans. Han de tornar les victòries i el bon joc.