diumenge, 24 de gener del 2010

Jornada 17: Joanetes C.F. 1 – Sant Pere Màrtir 1

Alineació: Lluís, Adrià, Miki, Nane, Roura, Buxi, David, Pere, Javi, Cuadros i Quel. També va jugar: Joan.

Lamentablement el Joanetes arribava al partit contra el Sant Pere Màrtir farcit de baixes i amb només onze jugadors del primer equip disponibles. El tècnic Pep Barris va haver de recórrer a l’equip cadet per tal de completar la convocatòria. Els cadets convocats van ser en Joan, en Gerard i en Rama.

Tot i les baixes, el Joanetes va sortir al camp decidit a aconseguir els tres punts. Això, juntament amb les ganes que també mostrava l’equip rival, va fer que la primera part fos molt intensa i amb diverses oportunitats per cada equip. Destacar la gran actuació d’en Lluís, que va treure diversos xuts molt perillosos. També cal remarcar unes mans d’un jugador rival dins l’àrea, que l’àrbitre no va veure i que haguessin suposat l’expulsió del jugador i un penal a favor del Joanetes que podria gairebé haver decidit el partit.

Tot i les diverses ocasions i l’alt ritme de joc, es va arribar al descans amb empat a zero.

A la segona part la intensitat va disminuir una mica, ja que els dos equips començaven a estar tocats físicament. Els dos continuaven plantant cara, però ja només era el Joanetes que donava mostres de perill. Tot i això, va ser l’equip visitant qui es va avançar primer, gràcies a un clar penal comès per en Miki quan es va llençar al terra per treure la pilota a un rival. El gol va ser un cop dur pels homes de Pep Barris, els quals sabien que, amb el físic ja tocat, la remuntada seria molt difícil. Però els jugadors locals es van sobreposar al cop i, juntament amb el plantejament de Barris (passar a jugar amb 3 defenses), van començar a dominar el partit completament, mentre el Sant Pere Màrtir ja només defensava. L’esforç va tenir recompensa a 15 minuts del final quan, després d’una gran passada en profunditat d’en David, Roura va encarar porteria, va xutar creuat contra el cos del porter i Quel va aprofitar el rebuig per empatar el partit.

Després de l’empat, el Joanetes va continuar bolcat a l’atac buscant culminar la remuntada, però amb més cor que cap, i sense fortuna.

En els minuts finals cal destacar l’expulsió d’un jugador del Sant Pere Màrtir per un cop de colze, i la de Roura en veure la segona groga en una més que discutible falta en l’intent de tallar un contraatac del rival.

Pel que fa a resultats el Joanetes no ha començat bé el 2010, esperem que en els pròxims partits la cosa vagi a millor. No es pot permetre deixar escapar gaires més punts si vol continuar en els llocs alts de la classificació.

Gol: Quel

Osborne: David

Ferran Roura