dimecres, 27 de gener del 2010

Jornada 18: Joanetes C 2 – 1 Sant Esteve d'en Bas

Alineació: Borrat, Adri, Miki, Nane, Ovidi, Roura, Pere, David, Xevi V., Javi, i Quel. També jugaren: buxi, Jaume, Sei, i Lluís.

Primera victòria de l'any i molt treballada del Joanetes. Després de 2 empats consecutius al principi d'any, els homes de Barris van sortir amb ganes per demostrar que encara lluiten per estar a dalt, al qual està molt apratat.

L’equip local va començar dominant la primera part, sobretot per les bandes. El joanetes començava perdonant amb jugades ben trenades. Finalment va arribar el gol de David amb un esplèndid remat. Les coses es posaven de cares però no acabarem de sentenciar. Així arribarem a la mitja part.

A la segona el joanetes tornava arribar per les bandes, sobretot per part de l'Adri i en Pere més tard, però el resultat no es movia i l'”aiai” arribava al municipal de ventrellat. Durant un quart d'hora, un joanetes desconegut i descol·locat va caure al domini del Sant Esteve, on amb arribades perilloses s'acostaven al gol, però totes van estar ben aturades per Borrat, que va fer un molt bon partit contra el seu ex-equip. El Joanets reaccionava amb un gol de Sei que va sortir a la segona part després d'una altra entrada per la banda i un bon centre. El partit acabava amb un 2 a 0 i esperem el principi d'una ratxa de victòries.

Cal remarcar el bon paper de la defensa, que va aconseguir un altre vegada mantenir la portaria a 0, tot i les baixes i problemes dels últims mesos en aquestes posicions.

Aquest resultat permet retallar distància amb el líder, el proper rival del Joanetes, que visita un camp imbatut fins ara aquesta temporada.

Gols: David i Sei.

Osborne: Borrat.