divendres, 12 de febrer del 2010

Jornada 20: Joanetes CF 0 - Les Planes 0

JOANETES: Lluís, Adri (Ovidi), Nane, David L, Miki, Sei (Peque), Javi, Pere V, Buxasas (Jaume), Kel (Marc), Ferran

LES PLANES: Rojo, Mudarra (Delos), Hidalgo, Soler, Cusido, Garcia, Dominguez, Pages (Guerra), Romero, Alex, Guell.

ÀRBITRE: Oscar Sauleda

Bon partit el que es va veure diumenge al mati al camp de Verntallat. Dos equips de la part alta de la classificació que van anar clarament pel partit. Els dos van tenir bones oportunitats, però unes vegades al pal i altres el porter local van fer possible que el marcador no es bellugués

El Joanetes, sabent que Les Planes desde el canvi del entrenador, aconseguia molts bons resultats fins arribar a ser el màxim golejador de la categoria, va sortir molt fort, intens i fent una primera mitja hora de joc molt bona. Amb dues ocasions molt clares, la primera al min 7 amb xut de Buxasas al travesser i tres minuts més tard un defensa visitant va treure la pilota de sobre la ratlla un xut d'en Kel. Inclús un bon entés del futbol en "Nitus" parlava lloances del partit i del Joanetes en particular.

Cap al final de la primera part Les Planes es va despertar i dues molt bones intervencions consecutives d'en Lluís va fer que l'equip visitant no marqués.

A la segona el domini era visitant, el Joanetes se li començava a notar que anava justet de forces i de jugadors. Aquest domini es va convertir en ocasions, però cap va acabar en gol sobretot per les bones aturades que va fer en Lluis (osborne del partit). Les Planes insistia i alguna vegada va estar molt aprop de marcar, sobretot al min 70 amb un xut al travesser, i que la segona jugada entre en Nane i en Lluís van evitar que entrés.

El Joanetes va crear alguna contra, la més perillosa després d'una bona jugada per banda esquerra de Javi, que Buxasas va rematar amb el cap fregant el travesser (min 62). L' última oportunitat del partit la va tenir Miki (min 92) que va rematar a l'esquerra de porter un intent de vaselina.

En resum el Joanetes ha tancat un ratxa de 7 punts de 9 possibles, porta un gol encaixat en les últimes 5 jornades, però ara també toca desencallar el gols a favor, i aconseguir marcar com les últimes jornades del 2009.

Desitjar molta sort i un retorn el més aviat possible d'en Ferran, i que els lesionats més els fitxatges recents ens ajudin a fer una molt bona segona volta.
Jordi Prat