dijous, 4 de març del 2010

Jornada 22: Joanetes CF 0 - Montagut 3

JOANETES: Borrat, Adrià, Miki, Nane, Pere V, Geri, David, Javi, Buxi (Jaume), Santi (Sei) i Quel (Xon).

Els resultats podien situar al Joanetes al capdavant de la classificació per primer cop en la temporada degut a l’empat del St Roc i que el líder St Joan descansava. El rival, el Montagut, lluitava pels llocs capdavanters ja que tan sols estava a 3 punts de l’equip local. Així es presentava una jornada amb molts al·licients.

Els inicis del partit van estar marcats per la intensitat i un lleuger avantatge per l’equip local, a destacar algunes ocasions de Quel, Javi i bones jugades per la banda dreta de Buxi, aquesta superioritat inicial però no es va traduir en gol i a mesura que anaven passant els minuts l’equip visitant es feia amb el domini del joc i de les ocasions, Borrat de nou va fer un gran partit i va treure algunes ocasions clares abans de la mitja part. El Joanetes necessitava el descans per re organitzar-se i recuperar energies.

La segona part de nou va deixar entreveure la possibilitat de que els locals obrissin la llauna però va ser el Montagut qui va marcar primer, ràpida jugada molt ben trenada per la banda esquerra de l’atac que va acabar la fons de la xarxa després d’un segon xut dins l’àrea. Els homes de Barris van baixar una mica la intensitat, tan pel gol com pel desgast físic, i com a conseqüència d’una errada de concentració general els rivals van marcar el segon gol, especialment greu ja que venia d’una acció d’estratègia que s’havia repetit en 4 ocasions. A partir d’aquí el Joanetes va jugar més amb el cor que amb el cap i va gaudir de poques ocasions, entre elles alguna jugada per banda d’Adrià que no va trobar rematador i algun xut llunyà de Jaume o Buxi. Quedava una última gerra d’aigua freda que va arribar amb el tercer gol visitant, una bona jugada col·lectiva que va deixar el partit sentenciat.

Victòria merescuda pel Montagut tot i que els locals van fer quelcom més per no quedar-se amb el marcador a 0.

Osborne: Adrià

Adrià Casals