dimecres, 31 de març del 2010

Jornada 25: Amer 1 - Joanetes CF 1

JOANETES: Borrat, Adri, Miki, Nane, Rove, David, Pere, Geri, Sei, Javi, Santi. També van jugar, Buixi, Siso, Lluis.

Partit molt distret, entretingut i amb alternatives de joc el que es va veure al nou camp de gespa artifical d'Amer.

La primera part el JOANETES poc a poc es va fer amb el domini del mig camp on en David i en Pere aconseguien tallar les jugades d'atac del equip local i a partir d'aqui crear les jugades de perill cap a la porteria contraria. L'Amer practicament no arribaba a la porteria de Borrat, mentre que el Joanetes va disposar vàries ocasions per marcar. A destacar dues bones oportunitats d'en Santi que el porter local (el més destacat de l'Amer) va aturar bé. Quan tot feia pensar que arribariem a mitja part amb empat a 0, en Javi va marcar un bon gol en un u contra u amb el porter.

A la mitja part en Buixi va substituir en Santi. En Buixi en mostrava actiu i partipava del joc, però en una jugada de molta mala sort, va caure malament i es va fer mal a l'hombro. En Siso que redebutava amb el va substituir.

Els primers minuts de la segona part el Joanetes es va adormir, l'Amer dominaba , i va arribar més a l'àrea amb 10 minuts que amb tota la primera part. Al minut 15 no vam aconseguir treure una pilota a la frontal,i el petit davanter del Amer ho va aprofitar per aconseguir l'empat.

A partir del gol, el Joanetes va tornar a dominar el partit i va disposar de bones ocasions per emportar-se la victòria, però no hi va haber manera d'aconseguir fer el segon.

Amb aquest empat ens mantenim al 4rt lloc amb 42 punts.

Osborne: Nane

Dissabte també va redebutar en Rove, fitxat aquesta mateixa setmana. L'equip està tinguent i tindrà moltes baixes durant la temporada sigui per lesió, estudis, feina ..., (Peque, Pinya, Ferran, Cuadros, Jaume, Xevi, Miki ...) cosa que ha fet que el ritme d'altes l´últim mes també sigui alt (Marc, Santi, Siso, Rove). Això ens porta que costi fer un equip sòlid i estructurat, pels canvis continuats que hi ha, si això hi sumem que no tothom compleix amb l'assistencia que caldria als entrenaments, fa que alguns partits se'ns facin llargs i ens falti gasolina per arribar al final.

Nois ànims i endavant, que es entre tots que podeu de fer-ho.

AMUNT JOANETES!
Jordi Prat