dimarts, 11 de maig del 2010

Jornada 31: Sant Miquel de Campmajor 2 - Joanetes CF 3

JOANETES: Lluis, Adri, David, Siso, Pere, Sei, Gerard, Buixi, Javi, Kel (Borra), Santi (Xevi V).

Bona i treballada victòria al Camp del Sant Miquel. Com és habitual en els últims partits, el Joanetes anava just d’efectius, 13 jugadors entre ells dos porters. En Barris va haber de fer una defensa inèdita, amb David Lopez al eix de la defensa fent parella amb en Siso (OSBORNE).

El partit va començar molt bé per l’equip visitant que al min 5 ja es va posar 0-1, amb gol de Javi, l’alegria va durar molt poc perquè 10 minuts més tard el davanter centre del Sant Miquel va aconseguir empatar amb un bon xut de fora l’àrea.

El joc sovintejava el mig camp, però al minut 30, Javi va veure molt bé la desmarcada en diagonal de Buxi, que va controlar primer i retallar després per marcar el seu primer gol amb el JOANETES (1-2).

Llavors va començar el festival del àrbitre. Al m. 37 ensenya targeta groga a Javi per protestar i al m. 40 segona groga per xutar la pilota després de xiular-li un fora de joc. L’arbit amb una actitud xulesca i provocadora va posar la tarjeta vermella a un pam de la cara d’en Javi, cosa que no li va agradar i li va apartar la mà. L’equip no es va descomposar i al m. 44, David treu una falta amb molta precisió al cap de Sei que remata molt bé, la pilota tocar el travasser i entre lo just per ser el 1-3.

Es tractava de sortir forts a la segona part per no deixar que el Sant Miquel es creixés. No ho vam aconseguir, perquè al m 50 ens van fer el 2-3. Poc després va entrar en Xevi V per Santi, i vam jugar amb un 4-4-1. L’equip es trobaba còmode, era solidari i defensava bé. Va tenir un parell d’ocasions molt clares, especialment una d’en Kel després d’una bona passada d’en Xevi, que quan ja habia aconseguit fer estirar el porter va tirar la pilota fregant el pal.

Als 10 últims va entrar l’IBRA-BORRAT que es va donar la llicència de fer un”canyu” al central i provar dues vaselines al porter.

En resum victòria merescuda i molt bona nota amb l’actitud de tot l’equip.