dimarts, 14 de setembre del 2010

Jornada 1: Joanetes CF 1 - Maià 1

Alineació: Lluís, Miki, Edu, Ferran, Sergi, David L., David C., Pere, Llens, Xevi V. i Javi
També jugaren: Ovidi, Maca, Joan B., Siso i Santi

El Joanetes s'estrenava a casa contra el Maià. El partit es plantejava dur pensant en el bon nivell del rival mostrat l'any anterior, i així va ser.

Els locals van sortir al camp ben posats, amb molta lluita i entrega per part de tots els jugadors. El Joanetes va mostrar una bona imatge movent la pilota d'un costat a l'altre i creant jugades de perill. No obstant, els visitants amb poques ocasions en van tenir prou per marcar el 0-1. Després d'un refús de la defensa, els visitants la van agafar a la frontal de l'àrea i després de rebotar en un defensa va acabar als peus d'un jugador del Maià que no s'ho va pensar i la va clavar pel pal curt del porter.

El Joanetes va continuar fent el seu joc i Javi va aprofitar una gran passada, que el va deixar sol davant del porter, per aconseguir l'empat a 1-1.

A la represa, el partit va tenir uns primers minuts de domini visitant, gaudint d'algunes ocasions. El Joanetes va saber sobreposar-se i dominar el joc, tot i que es va descol·locar i va haver-hi fases del partit una mica boges.

Els dos equips van notar el desgast físic i els últims minuts es podia haver decantat el partit per qualsevol de les dues bandes. A destacar, una bona internada de Joan que no va saber rematar i una rematada de cap de Miki, després d'un bon centro de Javi, que va topar amb les mans del porter.

Gol: Javi
Osborne: Sergi

Així doncs, inici de la temporada amb empat, però amb bones sensacions. El Maià serà un equip difícil de batre tal i com ja va demostrar la temporada passada.

El Joanetes ha de continuar pel bon camí i demostrar contra el Sant Miquel de Campmajor del que és capaç.

Aprofitem per desitjar sort a en Llens, que s'ho passi molt bé i que torni ben aviat per ajudar a l'equip!