dilluns, 20 de setembre del 2010

Jornada 2: Sant Miquel de Campmajor UE 2 - Joanetes CF 2

Alineació: Lluís, Miki, Edu, Nane, Sergi, Pere, David C., Javi, Ferran, David L. i Furca.
També jugaren: Maca i Siso.

El Joanetes CF va tenir alguna dificultat per col·locar-se bé al camp els primers 5-10 minuts degut als canvis del mig del camp (David L. passava a jugar de mitja punta, Roura de mig dret, etc.). Una vegada ben situats, l'equip mostrava ganes de tocar i arribar a dalt, possiblement massa ràpid i amb poca precisió, el que va fer que només s'arribés amb claredat 3 o 4 vegades.

El Sant Miquel pràcticament no va tenir ocasions, alguna internada per la banda que va acabar sortint per la línia de fons o treta per la defensa (la defensa cada dia es mostra més sòlida). Llàstima que en un xut entre l'àrea i el mig camp va arribar el primer gol local. La pilota va entrar ajustada al travesser. Quedava molt de partit i el Joanetes ho sabia. Una de les millors oportunitats pels visitants va arribar després d'un córner. La pilota va arribar al segon pal, Miki la va parar amb el pit i va rematar molt ajustada a la creueta però el porter local la va tornar a enviar a córner.

Després de la represa els visitants van tornar a apretar. Les ocasions anaven arribant, però no va ser fins ben entrada la 2a part quan va arribar el gol de l'empat. Després d'un centro, el porter no la va agafar bé, va caure als peus de Furca que no va perdonar (1-1). El Joanetes semblava que ho tenia tot de cara per remontar (actitud i ocasions), però just la propera jugada local va arribar el 2-1. El locals el van celebrar com si es tractés d'una final. L'equip de Barris no es rendir i va treure l'orgull. Uns minuts més tard va arribar el premi. Amb el 2-2 al marcador el Joanetes encara es veia amb oportunitats de guanyar, però no va poder ser.

Finalment, segon empat pel Joanetes CF (2-2), aquesta vegada a fora de casa.

Gols: Furca i Maca
Osborne: Pere V.

Esperem que per a la propera jornada el Joanetes CF aprengui dels errors i no vagi a remolc del marcador com aquests 2 primers partits de lliga. A casa ens hem de fer forts.