dilluns, 4 d’octubre del 2010

Jornada 4: Osor U.E. 0 - Joanetes C.F 5

Alineació: Lluís, Miki, Nane, Sergi, David L., David C., Pere, Roura, Furca, Javi i Santi.
També jugaren: Adrià, Feno i Maca.

Bon Partit el del Joanetes CF en el sempre complicat camp de l'Osor. Tot i les “bones” condicions del camp comparat en visites anteriors i el resultat “abultat” no va ser una victòria fàcil per l'equip entrenat per Barris – Font, el qual va sortir molt “enxufat”. Tercer partit consecutiu fora de casa i segona victòria consecutiva que dona molts ànims al Joanetes C.F.

L'equip visitant va sortir molt ordenat, concentrat i amb una molt bona actitud que va durar tot el partit. Des de l'inici el partit agafava una tònica clara, les ganes de marcar de l'equip visitant. No obstant no va ser gens fàcil. Moltes ocasions va tenir el Joanetes al principi del partit, però el gol no pujava el marcador, ja fos per intervencions del porter en remats de Pere o Furca, en fora de joc de Santi o evitat per la defensa en remat de Javi després de bones internades per la banda dreta de Sergi o Pere.

El gol arribava al voltant del minut 20 després d'una falta treta per Javi a la banda esquerra molt ajustada al segon pal, on David L. (osborne) introduí la pilota dins la portaria davant la passivitat de la defensa i el porter local.

El partit continuava dominat pel Joanetes però les arribades no es transformaven en gol. La falta d'encert feia que l'Osor estigués a dins el partit. Abans d'arribar a la mitja part Santi aprofita una bona jugada per la dreta que va significar el 0 a 2.

Començava la segona part amb la llisó apresa d'altres partits en aquest camp, i el Joanetes no baixava la guàrdia i va continuar amb una bona actitud i concentració que feia que l'Osor no crees gaire perill. Destacar el bon partit de la defensa visitant, desmantellant totes les contres de l'equip local. Les ocasions continuaven en contra la portaria de l'equip local, que es podia haver endut una golejada més abultada.

El tercer gol pujava al marcador després d'una bona jugada de Pere per la banda dreta a passe de Miki, que dona una assistència perfecta perquè Furca introduís la pilota a dins la portaria. Barris – Font no deixava que el Joanetes s'adormís i donava entrada a un nou trio atacant amb Maca, Adrià i Feno. Així arribava el 4art gol visitant, una bona passada una altre vegada de Miki deixava sol davant el porter a Adrià que no perdonava.

A les acaballes del partit un saque llarg del porter visitant i l'adormiment general de la defensa local, feia arribar el 5é i definitiu gol després que Feno arribés abans que el porter local a la pilota. També cal destacar altres ocasions de Maca i un gol anul·lat a Pere per fora de joc. L'equip visitant no parava d'insistir i no perdia mai la cara del partit.

El partit acabà amb aquest bon resultat que significa una injecció de moral de cares el pròxim partit a casa contra les Planes aquest cap de setmana. Destacar el bon joc, actitud, concentració i ordre tàctic del Joanetes que cada vegada practica un millor futbol. Alegria i optimisme per afrontar els pròxims partits, però tenint en compte que sense aquesta bona actitud no es pot arribar gaire lluny. Esperar que els lesionats es recuperin ben aviat i felicitar a tot l'equip per la bona feina i predisposició mostrada abans, durant i després del partit.

Atenció especial també per les persones que es van desplaçar fins a Osor per a donar-nos suport i animar durant tot el partit. Esperem que en el pròxim partit també estiguin al nostre costat.

Gols: David L., Santi, Furca, Adrià i Feno.
Osborne: David L.

Amunt Joanetes!
Lluís Freixas