diumenge, 24 d’octubre del 2010

Jornada 7: Joanetes CF 2 - Bosc de tosca “B” 1

Alineació: Borrat, Sergi, Roura, Miki, Nane, David C., Pere V., Adrià, Furca, Javi i Santi. 

També jugaren: Feno, Sisu i Maca.

Victòria importantíssima del Joanetes després de 2 jornades consecutives sense guanyar. L’equip arribava mostrant un bon nivell en els últims partits però els resultats no arribaven. Un bon bosc de tosca que ha plantat cara en tot moment no ha posat les coses fàcils.

El partit ha començat molt mogut sobretot per part de l’equip visitant, on era molt perillós al contraatac i en pilota parada. En el primer corner ja han rematat al pal i posteriorment en un contraatac un 1 contra 1 de l’exjugador del Joanetes Buxi que Borrat ha evitat. Furca responia rematant una bona passada interior que el porter visitant aturava. El Joanetes ho intentava, però ha estat el Bosc de Tosca que s’ha avançat al marcador. L’equip local tornava a badar en un córner rematat per Guillem. L’equip de Barris - Ramón tornava anar darrera en el marcador i en una jugada de córner altra vegada, una cosa que s’ha de solucionar ben aviat. Lluny de lamentar-se el Joanetes ha continuat intentant-ho reaccionant ràpidament. Una bona jugada per la dreta d’Adrià que ha entrat fins la cuina i ha passat la pilota a Javi que a empatat el partit.

La segona meitat l’equip local ha sortit a guanyar el partit tal i com demostra el gran xut des de fora l’àrea de Furca on s’estavella al travesser. Durant uns minuts el Joanetes ha perdut la posició en el camp i a permès que l’equip visitant crees alguna ocasió, però de seguida s’ha tornat “enxufar” i ha tornat a crear perill. Una bona jugada de Miki pujant la pilota i després de diversos rebots, Pere ha controlat una pilota a la frontal, que ha passat a Miki i aquest ha deixat sol a Fruca que no ha perdonat el 2-1. A partir d’aquí el Joanetes encara ha tingut alguna altra oportunitat per ampliar al marcador, sobretot des de la banda dreta de Javi (jugador Osborne) que per fallo a l’últim pase o per falta d’intensitat en el xut ha fet que el partit acabés amb el mateix marcador.

Victòria merescuda i patida que fa justícia al joc de l’equip, no com la setmana passada. Falten moltes coses a millorar, tant en defensa com en atac, però sumar de 3 en 3 és molt positiu per poder estar a les posicions capdavanteres.

La propera jornada el Joanetes visita el sempre complicat camp del Castellfollit, una bona oportunitat per mirar el nivell de l’equip en aquests camps i millorar els aspectes que falten. Esperem el vostre suport.

Gols: Javi i Furca.
Osborne: Javi.

AMUNT JOANETES!


Lluís Freixas