diumenge, 14 de novembre del 2010

Jornada 10: Abadassenc C.E. ''B'' 1 - Joanetes CF 2

JOANETES: Borrat, Sergi, Nane, David C, Furca, Javi, David L, Miki, Pere V, Maca, Ferran. També van jugar: Ovidi, Adrià, Edu.

ÀRBITRE: Desencertat i a sobre prepotent.

Victòria molt patida del Joanetes a Sant Joant les Abadesses davant un bon equip tot i els punts que té. Els Joanatencs mai han arribat a controlar el partit i, amb "ajuda" de l'àrbitre, ha patit molt en els últims minuts.

El partit va començar amb igualat, tot i que el Joanetes volia una mica més i ha tingut algunes ocasions. La sensació era que l'equip visitant, amb una mica més d'intensitat i control es faria amb el partit. La primera jugada clau ha estat una falta a favor del Joanetes molt aprop del corner molt ben picada per Javi i encara millor remetada per Furca amb un cop de cap molt precís que enviava la pilota dins la porteria. Mentre el Joanetes celebrava el gol i l'equip local es disposava a treure del mig del camp, però sorprenenment l'arbitre anul.la el gol, increíble, començava l'espectacle arbitral.

A la segona part, el Joanetes sense canvis va anar pel partit i al minut 60 el nou "Beckham Alfaro Maca" va definir molt bé una bona pasada fent pujar el 0-1 al marcador. Aquest gol donava ales a l'equip visitan i un gran Maca, jugador Osborne, perdonava el segon gol. A mesura que passava el temps l'equip visitant s'enderreria i l'Abadassenc apretava molt. L'equip local avisava amb un refuig a fora l'area que surt per alt i una bona intervensió de Borrat feien que es mantingués el 0-1 fins al minut 81, que una pilota creuada empatava el partit. Una ràpida resposta del Joanetes amb una altra falta molt aprop del córner i molt tancada llençada per Javi i rematada pel seu germà David, feia tornar avançar el Joanetes. Els últims 10 minuts, més de 6 allargats per l'arbitre, ha estat un espectacle del mateix. No endevinava ni una falta, ni una fora de banda i menys els córners. Però el pitjor era la prepotència en què es dirigia a tothom. Expulsant a l'entrenador visitant (Barris), un central visitant (Miki) per pensarse que l'ignorava i ensenyant targetes grogues sense gaires arguments.

Tot i això el Joanetes aconseguia la segona victòria consecutiva i li dóna confiança pel proper partit el diumenge que ve contra el Sant joanenc.

Gols: Maca, David L.
Osborne: Grande "Maca"