dimecres, 3 de novembre del 2010

Jornada 8: Castellfollit U.D. 3 - Joanetes CF 2

Alineació: Lluís, Sergi, Roura, Miki, Nane, Pere V., David C., Furca, Feno, Adrià i Maca.
També jugaren: Sisu, Ovidi i Santi.

Després de la victòria a casa contra el Bosc de Tosca, el Joanetes arribava a Castellfollit amb la intenció d’endur-se’n els tres punts i no perdre el tren dels de dalt. Però enfront es va trobar un equip dels millors de la categoria, ordenat en tot moment i amb un contraatac més que demolidor.

La primera part va començar amb els dos equips ordenats, però ningú aconseguia fer-se gaire amb el control del partit, ja que l’estat i les dimensions del camp també afavorien el joc vertical i molts intercanvis en la possessió de la pilota. El Joanetes va ser el primer a cometre una badada defensiva, l’equip local no ho desaprofitar i, després de dos passades en posicions dubtoses, va inaugurar el marcador (bé, el del camp no es movia gaire crec recordar). Lluny d’enfonsar-se el Joanetes va intentar aconseguir l’empat el més aviat possible. Així, abans del descans va tenir dues oportunitats claríssimes. La primera en una vaselina d’Adrià que, quan tothom ja cantava el gol, la pilota va botar massa i va sortir fregant el travesser. I la segona de Furca, en la qual un defensa local va treure la pilota sobre la línia de gol.

A la segona, més del mateix. El Joanetes bolcat a l’atac per aconseguir l’empat i el Castellfollit molt centrat en defensa i sortint al contraatac amb molta velocitat i qualitat. Com a la primera part, va ser el Castellfollit qui va mullar primer en un contraatac que va finalitzar el davanter local amb una vaselina. Però el Joanetes no es va rendir mai i després d’incomptables ocasions, tres o quatre més salvades sobre la ralla de gol pel porter o per defenses locals, va aconseguir escurçar distàncies amb un gol de cap de Sisu. L’alegria va durar poc perquè el fet de seguir anant desesperadament a l’atac va propiciar un altre contraatac local que va fer pujar el 3 a 1 al marcador. El Joanetes encara va ser capaç de fer el definitiu 3 a 2 a les acaballes del partit per mitjà de Pere V, però no va poder aconseguir l’empat.

Així doncs, molt bona actitud de tot l’equip, però no va ser suficient per endur-se punts de Castellfollit.

Cal destacar també l’actuació arbitral, la qual va perjudicar en tot moment l’equip local, però el Joanetes no ho va saber aprofitar ja que va sucumbir davant la qualitat tècnica, tàctica i física del Castellfollit.

Osborne: Ovidi.
Gols: Sisu i Pere V.