Jornada 9: Joanetes CF 3 - Sant Gregori A.E. "B" 2

JOANETES: Lluis, Sergi, Nane, David C, Furca, Javi, David L, Miki, Pere V, Santi, Ferran. També van jugar: Maca, Ovidi, Adrià, Edu.

SANT GREGORI: Jorda, Rebujent, Roch, Corominas, Vidal, Perello, Comamala, Flores, Noguera, Costa, Gali. També van jugar: Frigolé, Ribot, Alsina.

ÀRBITRE: Tellez. Bé

Dos equips que tenien ganes de refer-se de les derrotes de la setmana anterior i que estaven molt igualats a la taula, el Sant Gregori tenia dos punt més.

El partit va començar amb igualat, si bé el Sant Gregori jugava més en camp contrari, però sense generar perill. Tot i aixi una contra ben trenada, la pilota va arribar a peus del davanter centre -crec que en fora de joc- que va saber acabar bé la jugada marcant el 0-1 davant de la sortida de Lluís. El Joanetes no es va veure afectat pel gol, combinava bé i arribava a la porteria contraria jugant a futbol. Destacar una bona jugada entre Furca, Javi, que Pere V. va rematar massa creuat. Uns minuts més tard Santi remataba desde dins l'àrea a les mans del porter. Finalment una bona jugada per la dreta la va rematar Furca (osborne) amb el cap i va aconseguir l'empat 1.
El Joanetes que no semblava tenir les coses de cara, a veure com una centrada de Costa, Lluis no va poder blocar i la pilota va acabar dins la porteria 1 - 2. Fins a mitja a part el joc a mig camp va predominar.

A la segona part, el Joanetes sense canvis va anar pel partit i al minut 55, Santi va engaltar un voleia desde fora l'àrea que va entrar per l'esquadra 2 - 2 .  Quedaven més de 30 minuts per acabar el partit. El Joanetes dominava i buscava la victòria, però el St Gregori no renunciava a res i un xut fortíssim des de fora l'àrea va anar a parar al travesser. Al minut 70, Pere V va robar una pilota al mig camp, va conduir fins a l'area, on Furca després d'un bon moviment fora l'àrea va aconseguir marcar el gol de la victòria. Uns minuts més tard va entrar Ovidi per David C, per a mantenir la consistència a mig camp. Als minuts finals Adrià que va entrar per Furca, va tenir dues oportunitats molts clares per acabar amb un marcador més ampli.

Segona victòria consecutiva a casa que reforça la confiança de l'equip. El proper dissabte l'equip es desplaça a Sant Joan les Abadesses.

Gols: Furca (2), Santi (1)
Osborne: Furca