dilluns, 13 de desembre del 2010

Jornada 12: Sant Esteves d'En Bas, C.E. 1 - Joanetes C.F. 0

Alineació: Borrat, Sergi, Roura, Miki, Nane, David C., David L., Pere V., Ovidi, Javi i Santi. 
També jugaren: Adrià i Maca.

Derrota poc merescuda a la visita del camp del tercer classificat. L’equip arribava tocat després de la derrota a casa contra un rival directa, tot i el bon nivell de joc mostrar. El Joanetes necessitava la victòria per seguir espirant als llocs capdavanters, però la falta de gol, i algunes jugades dubtoses van fer que sumessin la segona derrota consecutiva. El Joanetes aconseguia recuperar varis jugadors que van ser baixa a l’últim partit.

El partit començava amb bastant igualtat pels 2 equips, ningú aconseguia posar la pilota a terra i trenar alguna jugada. L’equip visitant no tardava a portar perill a la portaria local, un cop de cap de Miki després d’un corner i un posterior remat de Pere no van aconseguir avançar el Joanetes. Posteriorment en una altre jugada de pilota parada, Ovidi enviava la pilota als núvols amb un remat a dins l’àrea desparés d’un rebot. El gol no arribava i l’equip local es començava a despertar. Tot i així el Joanetes aconseguia marcar amb una vaselina de Santi, que l’àrbitre anul•lava amb un fora de joc molt més que dubtós. La mitja part arribava amb 0-0 al marcador.

A la segona part no canviava gaire la dinàmica, tot i que el joc a mig del camp començava a ser més dur i intens, amb molta disputa i poca facilitat per jugar. Una jugada ben trenada per l’equip visitant deixava sol Javi davant el porter, el qual va derivar amb un clar penal que l’àrbitre no va xiular o no va voler veure. En la jugada següent una entrada per la banda de l’equip local amb un altre més que dubtós fora de joc, que en aquest cas l’àrbitre no va xiular, arribava l’únic gol del partit que donava la victòria a l’equip local. Més tard, Borrat evitava el 2-0 amb un 1 contra 1. El Joanetes ho va seguir intentant amb la sortida de Maca i Adrià, però el partit acabava amb aquest resultat.

Així doncs el Joanetes es despenja encara més de les posicions capdavanteres tot i que el nivell mostrat és més alt del que diuen els resultats, però la falta de gols fa que no aconseguim els 3 punts una vegada més.

No hi ha més remei que seguir intentant-ho la setmana vinent amb la visita del líder i trencar la mala ratxa i sumar de 3 en 3.

Gols: -
Osborne: David Casanovas.

AMUNT JOANETES!

Lluís Freixas