dimecres, 8 de desembre del 2010

Jornada 13: Joanetes C.F. 1 - Les Preses C.F. 2


JOANETES: Freixas, Sergi, Edu, Davi C., David L., Miki, Ovidi, Pere V., Sanit, Ferran, Maca.
També van jugar: Javi i Adrià.

LES PRESES: Flores, Badosa, Vila, Carrera, Farres, Cadevila, Pages, Delos, Berga, Diaz, Rabionet.
També van jugar: Clavaguera, Sala, Serra, Terma

Àrbitre: Sergi Bosch (regular)

Matinal de molt fred  i vent al camp del Joanetes, on es rebia la visita del lider i veí Les Preses. Els dos equips afontaven el partit amb baixes tan per lesió com les festes del pont de la puríssima.

A la primera part el Joanetes va jugar a favor de vent, intentant combinant tot i el fort vent. Les Preses a la contra disposava d'un parell de bones oportunitats que en Lluis va aturar molt bé. Al minut 20 després d'un corner tret per en Javi, la defensa treu la pilota fins la frontal on en Maca sense para va engaxar un fort xut que va entrar entre un núvol de jugadors. El Joanetes controlava bé el partit sense passar mases angúnies, fins que el minut 44 una jugada molt dubtosa, un davanter de Les Preses va recollir la pilota en possible fora de joc, i no va desaprofitar per batre a Lluis.

A la segona part el Joanetes va començar aprentant i disposant d'alguna jugada clara per aconseguir avançar-se al marcador, sobretot un xut de Ferran que l'arbit va invalidar per fora de joc. Les Preses, també va disposar d'una jugada molt clara per marcar, però Lluis va resoldre bé amb els peus. El joc es desenvolupava al mig sense un dominador clar. Al minut 37 però Les Preses va avançar-se al marcador amb un fort xut de falta d'en Gerard Capdevila que va entrar per l'escaire després de tocar el travesser. Jugada també confusa perquè l'arbit havia senyalat que la falta era indirecta.

Així doncs no va ser possible trencar la ratxa de dues derrotes consecutives ni donar una alegria a l'entrenador de Les Planes que seguia el partit com un seguidor més del Joanetes.

Ànims i força per aconseguir la victòria al difícil camp del Vilallonga.

AMUNT JOANETES!

Jordi Prat