diumenge, 9 de gener del 2011

Jornada 16: Joanetes CF 1 - Sant Privat d'en Bas FC 5 (crònica Sant Privat)

EL DERBI acava amb una contundent victòria a domicili del Sant Privat per 1-5.
L'equip santprivatenc, que tornava al seu esquema habitual i amb una banqueta de luxe i plena d'efectius, encarava el partit amb bones sensacions, i amb ganes de demostrar que la derrota a Vilallonga havia estat un accident. En un camp en molt bones condicions tot era més fàcil.

Als pocs minuts de joc, l'Aisha feia el seu primer gol en lliga, al rematar de cap una excel·lent centrada d'en Bata, a la sortida d'un còrner. Gol d'estrategia. Pocs minuts desprès, els locals igualaven de la mateixa manera, gol de cap perfectament executat per en Santi, que feia una espectacular rematada que sorprenia en Ras, desprès de que la pilota toques el traveser. Pocs minuts de joc i empat a 1. El partit es veia molt equilibrat, els locals intentaven mantenir la posessió de la pilota, però sense gaire efectivitat doncs en Santi estava molt sol en punta. En Fenollar intentava rebre en tre linies, però sempre massa lluny de la porteria defensada per en Ras. Per tant, el Sant Privat, molt seriós en defensa i perfectament situat al terreny de joc, donava mostres de solidesa defensiva i aprofitava per sortir en velocitat al contraatac. El 1-2, molt important per tal i com estava anant el partit, el feia en Bata, cal dir, que amb la inestimable col·laboració del porter local que sèmpassava un xut llunyà, amb poca força i centrat. S'arribava al descans.

A la segona part, més del mateix, el Sant Pri intentava jugar, sense éxit, la pilota des de el darrere, però la pressió dels locals obligava buscar la pilota llarga. Als pocs minuts, els visitants es quedaven amb un home menys, ja que en Quim veia la segona tarjeta groga per unes mans inocents (tot i que involuntàries) que l'arbitre el senyor Antonio Lopez va xiular. 3ª tarjeta en 2 partits i es perd el proxim compromís contra el Maià. Però en comptes de tenir efectes negatius, questa situació encara va empentar més a un gran Sant Privat que aconseguiria poc desprès el 1-3 despres d'una maravellosa acció individual d'en Cuco. Cop psicològic. El Joanetes ho continuava intentant i l'entrenador treia un altre davanter al camp però tot i així, els blanc i negres (avui novament de vermell) continuaven realitzant un partit perfecte a nivell defensiu. Al contraatac arribava el 1-4 obra novament d'en Bata desprès d'una generosa assistència de l'Alí. Pertit sentenciat. Fina al final, encara van poder caure alguns gols més, en ocasions molt clares sobre tot de l'Alí, però va ser en Cuco que meterialitzava el definitiu 1-5. El Joanetes encara va tenir alguna ocasió més per reduir diferències però no va poder ser. Al final contundent victòria per 1-5 davant d'un rival directe i amb una nova demostració de poder ofensiu i defensiu. Partit perfecte, enhorabona a tots a seguir així.

[ Font: Facebook Sant Privat ]