dijous, 20 de gener del 2011

Jornada 17: Amer, C.F. ''B'' 1 - Joanetes,C.F. 3

Victoria molt important del Joanetes al camp de l'Amer. Després de la desfeta de la setmana anterior, era una incògnita com el Joanetes afrontaria el partit al camp de l'Amer.

L'equip va sortir molt fort i segur d'ell mateix, en tot moment va dominar el partit i va portar l'iniciativa. La primera part va transcorre amb un domini absolut del Joanetes, que sortia jugant la pilota des del darrera i convinant molt bé.  La primera part destacar dues ocasions de Santi, una que va aturar el porter, i una altra que va sortir fora per molt poc. El Joanetes es mostrava molt fort en defensa i no va donar practicament opció a l'Amer que generes cap ocasió de gol. Els minuts passaven i el domini continuava, el Joanetes buscava amb insistència el gol, ho provava amb xuts des de fora l'area primer Maca i despres Pere Verdaguer que sortien a fora per molt poc. Va ser d'aquesta manera, quan David Lopez autor dels tres gols i osborne del partit, va engaltar un fort xut des de fora l'area que va fer pujar el primer gol al marcador. Amb aquest resultat es va anar al descans i amb la sensació que el resultat era curt pel que s'havia vist al terreny de joc.

A l'inici de la segona part, l'Amer va sortir més fort, i va aconseguir l'empat al marcador. Minuts després David Lopez va fer justicia fent pujar el segon gol de l'equip visitant a passada de Javi Lopez. El Joanetes es mostrava molt ben posat sobre el camp i sobretot molt ordenat en defensa, l'Amer apretava però no va aconseguir intimidar la porteria defensada per Lluis. A falta de 10 minuts per finalitzar el partit un clar penal a l'àrea local, va ser transformat per David Lopez fent pujar el definitiu 1-3 al marcador.

Així dons, el Joanetes va aconseguir la victoria i sumar 3 punts més que el reforçen de cara el complicat partit de la setmana vinent al camp del Maià.