dilluns, 24 de gener del 2011

Jornada 18: Maià, C.E. 2 - Joanetes,C.F. 3

JOANETES: Borrat, Sergi, Miki, Ferran, Nane, Maca, David L., David C., Javi, Furca i Santi. També va jugar Siso.

Bona i treballada victòria l' aconseguida al camp del equip menys golejat de la categoria El Joanetes afrontava el partit com els últims, molt just d'efectius, nómes 12 jugadors i algun com en Furca, que s'havia incorporat als entrenaments aquesta setmana després d'una llarga absència.

L'equip visitant va fer un primer quart d'hora molt bo, jugant la pilota i arribant a la porteria contrària amb combinació. El Maià no inquietava la porteria de Borrat. Al m 15 en Javi va aconseguir centrar després d'una bona jugada col.lectia i un defensa del Maià va rematar de cap a la seva pròpia porta. El gol va semblar desconectar el Joanetes del partit, es va pasar del joc de combinació al joc directa i l'equip local ja s'acostava amb molt perill a la porteria visitant, disposant de tres oportunitats clares per marcar, una va anar al pal, la segona la va treure en Nane de sobre la ratlla i la tercera va sortir fregant el pal, una pilota bombejada per sobre d'en Borrat. En aquell moment la sort estava de cara al Joanetes, perquè una jugada sense perill, el porter del Maià no va blocar la pilota i Maca molt atent feia el 0-2. Semblava que aquest gol ens donaria tranquilitat i podriem anar al descans amb un aventatge prou clar, però just abans d'acabar, un corner ben rematat amb el cap va significar el 1-2.

La segona part, el porter del Maià va jugar lesionat, l'equip local conscient d'això apretava i defensava lluny de la seva àrea. El Joanetes les forces li flaquejaven.  Poc a poc el Maià feia recular el Joanetes, però la defensa i el porter es mostraven segurs. El Joanetes sortia al contracop, en comptades ocasions, en un d'ells  Santi va xutar al cos del porter quan es trobava en una bona molt favorable per marcar. Al minut 76 van expulsar en Ferran per dues grogues i en Siso, que havia entrat pel lesionat Santi, va jugar de central. El Maià insistia i el Joanetes resistia. Al min 82 en una bona jugada personal va xutar el pal i no vam poder celebar el gol de la tranquilitat. Però va ser el Maià i curiosament en una contra i al m 88 que aconseguia empatar el partit. El Joanetes no es va enfonsar per aquest gol i pel fet de jugar amb deu, i tal com va fer al camp del Vilallonga, en el temps de descompte va acoseguir el gol de la victòria amb un bon xut d'en David L. desde fora l'àrea, marcant així el seu quart gol en dos partits i convertint-se el màxim golejador del equip.

Tot i anar justos de gent , els jugadors que compleixen ho fan de debò hi han aconseguit la quarta victòria dels últims 5 partits. Felicitats.

Osborne: David López