dilluns, 7 de febrer del 2011

Jornada 20: Joanetes CF 5 - Argelaguer 0


JOANETES: Lluís, Sergi, Miki, Sisu, Nane, Maca, David L., David C., Javi, Furca i Pere. També van jugar Llens, Feno, Edu i Borrat.

Partit plàcid i bona victòria aconseguida a casa davant el cuer de la categoria per 5 a 0. Després de suspendre l’últim partit l’equip local recuperava alguns efectius, com en Llens que s’ha incorporat altre cop a l’equip.

El partit ha començat amb clar domini local, que aconseguia connectar amb el centre del camp sortint des de darrera, i llavors, aprofitant la defensa avançada de l’Argelaguer, aconseguia arribar clarament a la porteria visitant. Així ha arribat el primer gol, un molt bon pase interior que aprofitava Furca per entrar a dins l’àrea i fer el pase de la mort a Maca que aconseguia l’un a zero. Posteriorment i altre cop per la banda esquerra, el Joanetes aconseguia arribar a dins l’àrea, però amb protagonistes diferents. David C. Feia un pase boníssim a Javi, que tornava a donar el gol fet a Furca. Amb el 2 a 0 el Joanetes ha intentat no baixar la guàrdia i ha gaudit de bones ocasions. En aquest cas Javi fallava davant el porter, David C. no podia rematar a dins i Furca, en 2 ocasions desaprofitava dos magnífics córners molt ben posats per Javi. Finalment una altre jugada de Javi per l’esquerra i diversos rebots, Pere aconseguia fer pujar el 3-0 al marcador a la mitja part.

La segona part, tot i baixar una mica l’ intensitat a causa del marcador, l’equip local ha sortit ben posat i seriós. Les ocasions arribaven, ja siguin per pases interiors o pujades per les bandes de Nane o Sergi. Per no adormir el partit, el Joanetes ha fet varis canvis per no perdre mobilitat a dalt. El 4 a 0 arribava després d’una falta a Javi a la frontal de l’àrea. David L, amb un estat de forma extraordinari, treia molt bé la falta posant-la a l’esquadra. David porta 3 partits seguits marcant amb hatrick inclòs setmanes enrere. Una altre jugada i pase interior, després de varis rebots, aconsegueix arribar a Miki, que aixeca molt bé la pilota i Furca l’apreta fins a dins la portaria. Per últim, un penal sobre Llens, que Javi envia al pal i no pot ampliar el marcador.

Victòria molt seriosa, sobretot defensivament i 3 punts més que fa que el Joanetes es mantingui a la 5ena posició després de guanyar 5 partits en els últims 6. La setmana que ve tornem a jugar a casa contra l’Osor i esperem fer un altre bon partit per sumar 3 punts més.

Osborne: Javi López

Gols: Maca, Furca (2), Pere, David L.

Lluís Freixas
AMUNT JOANETES!