dilluns, 21 de febrer del 2011

Jornada 22: Les Planes 2 - 0 Joanetes, C.F.

JOANETES: Borrat, Roura, Edu, Miki, Nane, Pere, David L., David C., Llens, Furca i Santi. També jugaren: Sergi, Sisu, Maca i Feno.

Derrota trista per el Joanetes al camp d'un dels clars candidats a l'ascens per el tipus de futbol que practiquen i la seva gran efectivitat. Els Locals s'avançaven a la primera part i tot i que el Joanetes ho va intentar, Les Planes sentenciava a la segona part.

El partit començava amb dues maneres d'entendre el futbol. L'equip local sabent el que juga i el que es juga estava seriós a darrera i pilotada amunt per mirar que els seus davanters aprofitessin alguna jugada. El Joanetes en canvi, intentava posar la pilota a terra i intentar, sense massa idees, arribar a la portaria local. El Joanetes no patia en defensa i Les planes es sentia còmode al terreny de joc. Així arribava el primer gol, una jugada d'atac de Les planes amb xut des de fora l'àrea, la pilota rebota en la defensa visitant amb la mala fortuna que el rebot queda amb una excel•lent posició per el davanter que defineix molt bé posant la pilota rasa i tocant el pal. Amb l'1-0 no canviaven gaires les coses, el joanetes no tenia masses idees en atac i Les planes molt còmode al terreny de joc sense crear massa perill.

La segona part prometia ser més disputada, sobretot perquè el Joanetes volia intentar treure algu positiu de la visita a Les planes. L'equip visitant tenia més la pilota, i tot i que no s'acostava amb massa perill semblava que volia agafar les rendes del partit. Però les Planes, molt “intel•ligentment”, tallava totes les jugades del Joanetes amb faltes al mig del cap evitant el contraatac i que l'arbitre no sancionava degudament, sobretot una jugada per la banda esquerra on Llens es desfeia d'un contrari i aquest amb una entrada molt dura a l'altura del genolls evitava la seva progressió. Vermella bastant clara que l'arbitre només sancionava amb una groga.

A falta de 20 minuts pel final, David Lopez té una ocasió bastant clara a dins l'àrea local, però queda sense angle per rematar i la seva passada de la mort va ser interceptada per la defensa. Una falta al mig del camp, i treta ràpidament per l'equip local davant la badada general dels visitants. Les planes aconsegueixen centrar des de la banda esquerra i una falta d'entesa entre Borrat i Edu deixa rematar al davanter visitant i sentencia el partit. A partir d'aquí poca cosa mes a destacar, només l'expulsió de Nane per dues grogues molt dubtoses, sobretot per les entrades vistes per l'equip local i moltes evitant contraatacs

No queda més que aixecar el cap i anar a pels 3 punts la següent jornada a casa contra un athletic Olot que sempre crea problemes.

Osborne: David C.