dimecres, 9 de març del 2011

Jornada 19: Joanetes 2 - Sant Miquel de Campmajor 1

JOANETES: Lluís, Nane, Edu, Miki, Sergi, Roure, David C., Llens, Maca, Javi i Santi. També jugaren: Sisu, David L.

Treballada i suada victòria l'aconseguida aquest cap de setmana corresponent al partit aplaçat de la jornada 19 del campionat de lliga. El Joanetes afrontava el partit amb diverses baixes com acostuma a ser habitual, en aquest cas varies lesions i algunes absències per la festivitat de setmana blanca o carnaval. Tot i així es varen  aconseguir els 3 punts amb un penal a favor al minut 90.

Bon partit el que va disputar el Joanetes que sortia amb un 4-4-2 bastant ofensiu amb 4 jugadors d'atac. A causa de les diverses baixes, sobretot al mig del camp, es va veure un nou doble pivot amb en David C. i un no habitual en aquest lloc Ferran. El domini de l'equip local va ser bastant alt durant tot el partit, tot i que no disposessin de moltes i moltes ocasions. L'equip visitant va plantejar el partit amb la defensa bastant avançada i basculant molt bé amb defensa. També buscaven el contraatac perquè l'equip local tenia la defensa molt avançada. La primera part va ser bastant tranquil·la i amb poques ocasions, la majoria pel Joanetes, sobretot per els xuts de Maca des de fora l'àrea i algun remat de Córner de Miki que van treure sota pals la defensa visitant després d'haver superat el porter. El primer gol local arribava a la mitja hora de partit, després d'una triangulació a la frontal de l'àrea i un passe interior de Miki que Maca defineix molt bé per fer pujar el 1-0 al marcador.

La segona part es presentava una mica més complicada pel Joanetes a causa del vent, però el domini local encara era present amb una alta possessió de la pilota. Hi va haver poques ocasions per les dues parts, a destacar una bona jugada per la banda esquerra de l'equip local que amb un canvi de joc deixava sol a Ferran que no va encertar entre els 3 pals. De les poques ocasions que va disposar l'equip visitant va venir el gol de l'empat. Era un fora de banda aprop de l'àrea mentre anunciaven el número guanyador del sorteig de la panera. No se si l'equip local es va distreure a veure si tenia el número guanyador o no però van deixar entrar a un jugador visitant fins a la cuina i amb un bon passe al punt de penal rematava de primeres directa a dins la portaria. El Joanetes seguia intentant treure els 3 punts del partit, i no va ser fins al minut 90 on fan caure a Sisu dins l'àrea i l'arbitre pita penal. Llens, amb molta decisió va agafar la pilota i va picar el penal suaument jugant amb el patiment de molts cors Joanatencs que se'ls feia eterns els pocs segons que van haver d'esperar per veure la pilota dins la portaria.

Així doncs 3 punts més després de 2 jornades sense guanyar i amb ànims per la setmana següent jugar un derbi al camp del Bosc de tosca amb diversos jugadors que l'any passat van vestir la samarreta del Joanetes.