JORNADA: 2

AMER, C.F. "B"  4       JOANETES, C. F.  2

Alineació Joanetes: Lluís; Sergi R., Miki, Uri, Nane; Pere, David L., Feno, Jordi D.; Anderson, Santi.

Suplents: Sergi L., Cros, Raül, Jose, David C.

Primer partit com a visitant del Joanetes i primera derrota de la temporada amb un resultat totalment injust pels mèrits d’un i altre equip.

Primera part: El Joanetes va sortir ben col·locat amb un 4-4-2 i tenint el control del partit en els primers minuts. Així, les ocasions van arribar ben aviat amb un còrner llençat per Jordi D. que va anar directe al travesser i amb una bona ocasió de l’Andreson. Però al minut 19 el signe del partit va canviar per complert. L’àrbit va xiular penal a favor dels locals per unes mans totalment involuntàries de l’Uri dins de l’ àrea. 1 a 0 pels locals que fins llavors no havien creat perill. Amb el gol el Joanetes es va descentrar totalment i amb 15 minuts l’Amer va tenir dues bones ocasions en pilotes a l’esquena de la defensa, amb dos uns contra uns que en Lluís va solucionar de manera brillant. Però a la tercera, en l’ocasió menys clara de totes un jugador de l’Amer es va inventar un xut llunyà que va significar el 2 a 0. Després del segon gol el Joanetes es va centrar una mica i en els dos últims minuts de la primera part va gaudir de dos ocasions boníssimes que podrien haver canviat el partit. Primer en Santi no va saber definir davant del porter després de fabricar-se ell mateix l’ocasió de gol robant molt bé una pilota a la frontal de l’àrea, i després en David L. va rematar de cap un còrner fregant el travesser.

Segona part: A la segona part el Joanetes va passar al 4-3-3 i va sortir molt endollat. En 5 minuts va tenir 3 ocasions molt clares però no en va materialitzar cap. Primer en Santi en una bona centrada de Cros. Després l’Anderson entrant pel mig de l’àrea i xutant ras però fluix al costat del porter, el qual va fer una bona aturada. I després amb una centrada xut en una falta lateral que gairebé acaba a dins. Enmig d’aquesta ofensiva visitant l’Amer també va tenir una bona ocasió després d’una pilota perduda per la defensa del Joanetes, però el davanter va xutar massa creuat. El premi a la insistència va arribar al minut 66 quan Sergi L. va aprofitar una passada llarga de l’Uri i va fer el 2 a 1. El gol va animar encara més el Joanetes, que va continuar buscant la remuntada. Al 71 en Raül va tenir una bona ocasió a l’interior de l’àrea però el seu xut va sortir desviat. Amb la defensa visitant avançada buscant l’empat va arribar el 3 a 1 pels locals amb una pilota llarga en la qual 2 davanters que estaven en clar fora de joc van quedar sols davant en Lluís i un d’ells va definir amb una bona vaselina. Aquest gol totalment immerescut va fer mal, però el Joanetes encara va retallar distàncies al 85 amb un bon xut de Jordi D. després de recollir un rebot a la frontal de la gran. La insistència visitant va continuar fins l’últim minut i en el 89 en Raül va llençar una falta a l’esquadra que el porter va desviar cap al pal. El rebot va caure als peus de David L. molt atent, però no el va poder transformar en gol i la defensa local va treure la pilota de sota els pals. Ja en el  temps afegit l’Amer va fer el 4 a 2 definitiu de falta directa.

Així doncs, derrota immerescuda del Joanetes, el qual va tenir una actitud molt bona i va donar la cara fins el final. Va passar molta factura el desconcert provocat pel primer gol local, el qual va descol·locar per complet l’equip durant 15 minuts fatídics plens de interrupcions i protestes a l’àrbitre. Ara cal aprendre dels errors, passar pàgina i anar a pel pròxim partit.

AMUNT JOANETES!!!

Canvis:
45'. Entren Sergi L. i Cros per Sergi R. i Pere.

60'. Entra Raül per Anderson.

70'. Entra Jose per Santi.

78'. Entra David C. per Feno.

Gols:
19'. 1-0. Penal ben picat fort i ajustat a l’esquerra de Lluís.

37'. 2-0. Gran xut des de 35 metres.

66'. 2-1. Sergi Linares. Bon desplaçament d’Uri per Sergi, que entra a l’àrea per banda dreta, amaga cap al centre i xuta creuat amb l’esquerra.

72'. 3-1. Pilota llarga per sobre la defensa avançada i un dels dos davanters que arrenquen en fora de joc defineix amb una bona vaselina.

85'. 3-2. Jordi Domènech recull un rebot a la frontal de la gran i marca amb un bon xut ras i ajustat al pal.

91'. 4-2. Falta directa per sobre la barrera.

Targetes:
19'. Groga a Uri per mans a dins de l’àrea (penal).

75'. Groga a Raül per una falta al mig del camp.

Àrbitre: AIRA YUBERO, ISAAC.  (Molt Malament. Molt desencertat en moltes jugades tan per un com per l’altre equip, influint en el resultat amb decisions polèmiques com un penal dubtós i un gol en més que possible fora de joc.)

Osborne: David López

Cronica Per: Ferran Roura.