dimarts, 25 d’octubre del 2011

JORNADA 7

Crònica:
Partit interessant el viscut el diumenge al matí al municipal de Verntallat entre dos conjunts empatats a la segona posició. El Maià venia com a màxim realitzador de la categoria fins el moment i uns resultats molt bons, mentre que el Joanetes venia d'afrontar partits molt complicats amb victòries molt importants.

Primera part: El Joanetes sortia amb el ja habitual 4-4-2 i alguna rotació a causa de l'amplia plantilla de que disposa en Ramón. El partit començava amb un petit ensurt per part del maià amb un xut inesperat que va treure el porter a córner. Precisament els córners van ser el principal recurs del Maià per crear perill durant tot el partit. A partir d'aquí el Joanetes va començà agafar les rendes del partit i a crear algunes ocasions. Cal destacar la lesió de l’Uri, la qual va fer precipitar el primer canvi del partit. Va entrar Andreu per ocupar el lateral esquerra. El Joanetes va dominar la possessió durant força minuts, però no era capaç de trenar les jugades amb la velocitat que li agrada. Tot i això s’acostava a l’àrea rival, fet que va suposar que Anderson disposés de 2 faltes bastant perilloses a la frontal de la gran, les quals van anar fora ajustades al pal. També va tenir una molt bona ocasió en Sergi L., quan després d’una magnífica centrada d’en Jordi D. va fer una molt bona rematada de cap que es va estavellar al pal. Tot i això, l’àrbitre va anul·lar la jugada per empenta de Sergi al defensor rival.

Segona part: La Segona part continuava el domini joanetenc, ara amb més ocasions de gol, tot i que el Maià deixava 3 o 4 homes a dalt per armar el contraatac amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa del Joanetes. En Quel i en Santi van sortir a la davantera local per intentar aprofitar les múltiples pilotes aèries que hi havia a causa d’una bona pressió visitant. Quan semblava que el partit caminava cap a l’emat a zero, va començar el festival de gols. Primer, en una internada de Miki (jugador Osborne) pujant la pilota de del darrera i obrint-la a banda, el mateix Miki va aconseguir fer pujar el 1er gol local al marcador. Sense temps per celebrar-ho, l'àrbitre va xiular un penal per mans involuntàries d'Andreu a dins l'àrea tallant una centrada del Maià. Un penal que l'equip visitant va transformar sense cap problema enganyant el porter. Els últims 10 minuts van ser asfixiants pels visitants, ja que el Joanetes es va llençar a l’atac amb l’ajuda de la sortida de Llens, que va revolucionar el partit. Al minut 91 una internada de Llens en què els jugadors visitants es queixaven d’un fora de joc, va fer pujar el 2-1 al marcador amb un xut creuat que entrava per l'esquadra i que semblava que seria definitiu. Però altre vegada sense temps per matar el partit, un davanter visitant es plantava sol davant el porter després d'una falta prèvia a Quel en el salt de cap que l'àrbitre no va sancionar, però Sergi R. va rebutjar la pilota a córner a últim moment. En aquest córner i després d'una mala sortida del porter i una badada general el Maià va empatar el partit, deixant els locals amb cara de tontos.

Així doncs, petit entrebanc després d'un partit molt igualat que farà que el Joanetes vagi amb més ganes el pròxim dissabte al sempre difícil camp del Sant Roc.

Àrbitre : LOPEZ NOGUERA, ANTONIO.  Correcte, tot i que va influir en el resultat xiulant el penal, moltes equivocacions en fores de joc i fent els ulls grossos en algunes faltes.