dilluns, 10 d’octubre del 2011

JORNADA 5

JOANETES, C.F. 2  SANT ESTEVE D'EN BAS, C.E. 1

Alineació del Joanetes: Lluís, Andreu, Ferran, Quel, Uri, David C., Raül, Jordi D., Sergi L., Santi i Anderson.

Suplents: Miki, Nane, Pere, Siso, David L., Llens i Feno.

Primer derbi de la temporada pel Joanetes i partit interessant el que s’ha pogut veure aquest diumenge al camp del Verntallat. Al final del partit, el marcador mostrava una victòria per la mínima a favor de l’equip local que continua a la tercera posició. 

Primera part: El partit ha començat amb un 4-4-2 per part del Joanetes mentre que el Sant Esteve d’en Bas dibuixava sobre el terreny de joc un 4-5-1.
En els primers minuts es veia un clar domini de l’equip local. Les oportunitats haguessin pogut ser nombroses si l’àrbitre no hagués assenyalat alguns fores de jocs més que dubtosos. Sense anar més lluny, el minut 15’, desprès d’una pilota ben portada des de darrera, Anderson quedava sol davant del porter sent una ocasió clara de gol que l’àrbitre ha anul·lat.
Al minut 35, desprès d’una falta picada a favor del Joanetes per Anderson poc més enllà del mig del camp, la controla Santi amb el pit a la frontal de l’àrea i sense que toqui a terra la posa a l’àrea petita, on Jordi, molt atent, remata amb el cap i envia la pilota al fons de la xarxa.
Poc més a dir de la primera part on el domini ha estat bastant clar per part del Joanetes, amb poc perill i joc de l’equip visitant.

Segona part: La segona part ha començat sense grans canvis en els sistemes dels dos equips. L’en Bas semblava que sortia a buscar el partit amb més ganes, tot i que no ha estat gaire el perill que ha portat a l’equip local.
Tot i això, una rematada de cap d’un jugador de l’equip rival es colava dins la porteria del Joanetes, cosa que ha deixat per uns moments mut el camp, fins que l’àrbitre ha assenyalat fora de joc.
No ha tardat gaire a contestar el Joanetes quan el minut 10’ David L., que havia entrat al camp només començar la segon part, li ha posat una pilota a l’espai cap a Sergi L. que l’ha centrat molt bé per Santi que no ha estat capaç de fer una bona rematada i la pilota se n’ha anat fora per poc.
13 minuts més tard, arribaria l’empat desprès d’una falta picada per l’en Bas, que refusa Lluis amb la mala sort que la pilota cau als peus d’un contrari que la creua i entre desprès de tocar el pal.
El partit es posava interessant però alhora difícil pel Joanetes. Fins que al minut 30’, desprès d’un contraatac ben portat per l’equip de casa, Anderson posa la pilota a l’espai per Pere que defineix molt bé.
Pocs minuts més tard, una altra ocasió pel Joanetes provinent d’una falta a darrera treta per Ferran que arriba fins a Miki que la pentina i li deixa perfecte per a Anderson que defineix amb massa potencia i la pilota surt alta.
Tothom sabia que l’en Bas tindria les seves oportunitats, per tant el Joanetes havia d’estar molt atent en defensa. Aquesta ha arribat al minut 41’, desprès d’una falta a la frontal de l’àrea que Lluis ha rebutjat fent una molt bona intervenció estirant-se molt bé al terra.
Al últims minuts el Joanetes ha sabut patir i ha aguantat fins que desprès de 3 minuts d’afegit l’àrbitre assenyales el final del partit.

Canvis:
45’ Entra David L.  per Raül

61' Pere – Santi

71'. Feno – David C.
79’ Llens – Jordi D.
82’ Miki  - Sergi L.

Gols: 
35’ Jordi D.

30’ Pere 

Targetes: 
32’ Santi.



Àrbitre : OUSSAID OUSSAID, YOUNES.  No ha tingut un partit gaire complicat. Tot i això, no ha estat massa correcte, sobretot per la quantitat de fores de jocs assenyalats sent la meitat d’aquests inexistents.

Osborne : Pere

Crònica Per: Sergi Rigart.

4 comentaris:

ferran roura ha dit...

Bona cronica sergi! Ja en tenim un altre q ja hi pot tornar! Jejejeje!!!
Fins divendres!!!

Ramon ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions d'en Ferran, tot i que penso que has deixat massa ben parat a l'àrbitre. Crec que va estar horrorós. I nosaltres, hem de millorar. Hem de jugar molt més bé, del que ho hem fet als últims dos partits.

LLFC ha dit...

Bona crònica Sergi!!!
El que si que és cert, és que podem i hem de millorar varies coses i jugar millor en els pròxims partits si volem estar ben amunt, independentment dels àrbitres que ens toquin!!!
Aquest cap de setmana, a per l'altre derbi.
Salut i Amunt Joanetes!!!

Ramon ha dit...

Per si ho ha semblat, en cap cas he volgut justificar el joc amb l'actuació arbitral. Només he volgut dir, que si a la crònica hi ha un apartat per valorar l'àrbitre, crec que aquesta s'ha quedat curt amb el "que no ha estat massa correcte".