dilluns, 17 d’octubre del 2011

JORNADA 6

SANT PRIVAT D'EN BAS, F.C. 0   JOANETES, C.F. 1 

Alineació Joanetes : Lluís, Andreu, Ferran, Quel, Uri, Sergi L., David L., Jordi D., Feno, Santi i Anderson

Suplents: Llens, Sisu, Miqui, Nane, Sergi R., Jose i Raül

Primera part: El segon derbi de La Vall va començar amb un contratemps pel Joanetes quan a l’escalfament, en Pere va notar unes molèsties al bessó i es va retirar de la convocatòria donant entrada a en Nane i a en Sergi a l’onze titular.
El Joanetes va sortir amb un clàssic 4-4-2 intentant, com sempre, dominar el partit tot i que la disposició anàrquica del St. Privat ho va complicar molt. Tot i així el perill el va posar l’equip visitant quan al minut 25 va tenir dues ocasions consecutives d’en Sergi amb un 1 contra 1 que va aturar el porter i un remat de cap d’en Quel que va sortir molt a prop del pal. L’ocasió més clara que va tenir el St. Privat va ser en un malentès entre el nostre porter i un central, quan aquest la va donar enrere i la pilota va passar molt a prop del pal. La primera part va acabar 0 – 0 amb diverses arribades per banda i algunes pilotes recuperades a la zona de tres quarts però sense un xut clar.

Segona part: Va començar amb el mateix sistema i sense canvis d’inici. Pel que fa al joc i el control, també era força semblant; amb el Joanetes intentant controlar i tenir la pilota arribant diverses vegades per banda. En una d’aquestes internades va arribar la jugada polèmica quan en Jordi entra amb la pilota controlada a l’ària contrària i el llancen amb un més que possible penal, l’àrbitre va considerar que l’adversari havia tocat, també, la pilota. El partit va continuar amb atacs i contraatacs per part dels dos equips tot i que amb més sensació de perill per part del Joanetes.
El gol va arribar en una jugada on l’Anderson controla la pilota, li fa una bona passada a en Sergi que encara al porter i amb un xut sec i creuat bat al porter que no va poder fer res. A partir d’aquest moment el St. Privat se la juga al tot o res amb moltes pilotes penjades, reclamant alguns penals inexistents fruit dels nervis, i obligant a l’equip visitant a treure les pilotes des de darrere i a aguantar-les el màxim a davant.

Resum: Partit molt disputat on les ocasions les va posar el Joanetes i es va emportar merescudament els 3 punts.

Canvis:
63’ Entra Llens, surt Jordi
63’ Entra Jose, surt Santi
77’ Entra Nane, surt Uri
80’ Entra Raul, surt Feno
80’ Entra Miqui, surt Anderson

Gols: 
70'.  Sergi Linares





Targetes: 
87'. Miquel Sala.



Àrbitre : NOGAREDA SALA, MOISES.  Correcte. No va influir en el resultat

Osborne : Sergi Linares

Crònica Per: Raül Valenzuela.

11 comentaris:

LLFC ha dit...

Bona crònica Raül!!! Estic d'acord amb que va ser igualat però que vam tenir moltes més ocasions i domini, per tant, ens mereixem la victòria. Ara a pel següent partit contra el Maià, que té els mateixos punts que nosaltres però han fet molts més gols. Alerta!!!

jordi ha dit...

BOna cronica raul ! A seguir treballant tots units i a seguir sumant ! Fins dimarts !!

Ramon ha dit...

Això, això. Tots units. Fins Dimarts.
Bona crònica Raül!!

Uri ha dit...

Ja en tenim un atre k pot fer mes cronikes!!!jejeje ara a pensa am el maia!!!fins dimarts!!!

Anònim ha dit...

Doncs jo com a aficionat no estic gaire d'acord en la cronica tot i k comparteixo algunes coses, considero k no es gens objectiva i clarament narra tot a favor del joanetes. k l'arbitre va estar corecte (i aixo k penso k va ser un dels millors arbitratges k he vist fins ara, pero igualment va cometre errades greus k van ser decisives)?? discutible, k no va influir en el resultat?? (el gol es en possible fora de joc i la pilota es controlada amb la má, tot i així, akest fet ni s'ha comentat a la cornica. El penal del Joanetes es clarissim (he vist imatges k demostren k de clarissim, res de res, per no dir k no ho es directament)??? i els del sant privat son fruit dels nervis i clarament inexistents (no dic k fossin clamorosos pero si comenteu el vostre ja us aseguro k com a minim un dels k van tenir els locals, era més clar)???. El fet de les tarjetes, Joentes nomès una groga i en el 87, quan els ultims minuts va viure tancat al seu camp dedicant-se a fer faltes per tallar el joc continuament (legitim, res a objectar i lògic, però tb s'hauria de comentar a la corniaca, a més a més, si tant va dominar l'ekip visitant, tb s'hauria de remarcar k el gol va arribar al contraatac) però el st. privat va rebre dues tarjetes, una de les kuals per una acció k produida en el sentit contrari no va ser ni sancionada com a falta...en fi... A la primera part estic d'acord, pero k a la segona vareu ser dominadors del joc?? si tot va ser migcampisme lluita i pilotades, i el st. privat a la segona va tenir ocsaions (pokes, pero tant o més clares k les vostres, un u contra u k el davanter envia a fora i el supossat penal on el jugador local envia tb la pilota a fora desde la mateixa linia de gol, sembla ser k va ser clarament empentat, pero bueno, deixem-ho aki) deu nidò, no nego k pot ser mereixieu la victoria, i us felicito doncs fins i tot puc reconeixer la vostra superioritat en molts moments del joc, pero d'aki a lo k he llegit... repeteixo, deu nidò!!

ferran roura ha dit...

Aixo es la pagina web del joanetes cf i ningu ha dit q les croniques hagin de sr objectives no? jajaja
gracies per donar la teva opinio de totes maneres. intentarem fer croniques millors d'ara endavant.
Salut!

LLFC ha dit...

Doncs jo considero que en Raül ha fet una crònica mlt bona i bastant objectiva. És normal que tu, vist des de l'equip contrari, trobis a faltar coses, i vegis que n+ critiquem l'árbitre n Ls nostres accions. Jo he llegit la vostra crònica al facebook i tb trobu a faltar coses que per mi són importants. Sempre trobarem coses que no ens semblen bé, arbits i crònica, tot és subjectiu, xo el que està clar és que la victòria és merescuda i la crònica, apart de ser ben escrita, no diu CAP mentida, igual que la vostra. Salut i merci x comentar!

jordi d ha dit...

la cronica del san privat tampok es gaira objectiva i ningu sa keixat..

si mirem prim, krek k el penal visitan, si agues estat a larea lokal laguessin pitat, ja que am 0-0 i ua falta dins larea lokal no ia kap arbit k sarrisgui a pitaro..

de totes maneres el gol tampok va ser fora de jook, ja que desde la meva posicio u vaig veure molt be....si la va tokar am la ma, axo ja no vaig podero veure..

enfi....krek k la kronika a estat bona raul! jejej

PD: MAgradaria veure les imatges del suposat penal...em faria gracia..jejej

fins divendressss ekippp!! salut i a seguir units per anar sumant partit a partit!!

Uri ha dit...

Ostres anonim....tas kedat a gust e???e llegit la vostra cronika al facebok i Eu escombrat masa i tot kapa kasa vostra....axo es lu d sempre, a vusatres deieu k teniu un video k al penal dl meu germa n era i es veu cla, si es veu tan cla pengeulu kom vareu dir al vostra facebook i opinarem, i per nosaltres es un penal de llibre, ( fer caure un jugador de lekip rival a dins larea tallan una oportunitat de gol sense tokar la pilota es penal...) lu de la plantilla no es problema nostra k sigueu pokets, i a la mitja part si aguesim nat 0-2 tapok agues pasat res...en fi, gracies per la teva opinio , pero enllok de penjar a larbit vuscan els fallos k a fet aurieu de mirar ke eu fet vusaltrees malamen kom per n avernus pogut guanyar no?al fi i al kap ls arbits sempre fallen !per mi la cronica es mes k korrekte!!amun joanetes!!!

ferran roura ha dit...

jo la jugada del possible penal a favor del Joanetes des de la meva posició no la vaig poder veure bé ja que estava a la línia del mig camp aproximadament. Però fins i tot des del mig camp vaig sentir el soroll de la trompada (i no sonava a pilota precisament). I tant jo com el davanter del sant privat que estava al meu costat (i ho vam comentar) vam dir que era un penal claríssim només de sentir el soroll. Amunt joanetes!!!!!!

Ramon ha dit...

Al facebook del St. Privat, ja hi han penjades les imatges del penal. Jutgeu-ho vosaltres mateixos. A mi, encara m'ha quedat més clar (tot i que no es pot veure masa bé).