diumenge, 13 de novembre del 2011

JORNADA 10


 

Crònica:
Partit més complicat del previst al Municipal de Sant Miquel de Campmajor, que ha servit, a més dels tres punts, per comprovar que no es pot sortir a passejar a cap camp de la categoria.

Primera part: el Joanetes C.F. ha sortit amb l’habitual 4-2-2 que l’hi ha permès controlar, sense molts problemes, la primera mitja hora de joc. El Sant Miquel no tenia la pilota i el Joanetes si, tot i que d’una manera pausada, és a dir, molt toc al mig del camp però sovint sense aquell canvi de ritme a la línia de tres quarts. El perill arribava sobretot en jugades de banda amb Llens i Pere i alguna que altre internada de Sergi R i Ferran. S’ha de dir que les dimensions del camp no permetien a Anderson i Santi tenir gaires espais. Durant aquest domini, gran jugada individual de David L., que des del migcamp, se n’ha anat de tothom, s’ha plantat dins l’àrea i col·locat la pilota impecablement a l’esquerra del porter. Però a partir d’aquí fins a la mitja part, el Sant Miquel s’ha estirat i ha gaudit d’algunes ocasions de gol; la més clara, un xut dins l’àrea (crec que en fora de joc) que Lluis ha aturat per tranquil·litat dels visitants.

Segona part: Triple canvi a la mitja part. Entre David C. per controlar més el mig del camp, Sergi L. per donar profunditat per la banda dreta, i Jordi C. per formar una banda de molt “pes” amb Barnera. Així, del 4-4-2, s’ha passat al 4-3-3.
Casualitat o no, a la represa, els locals han sortit més enèrgics i el partit s’ha descontrolat. El Joanetes tenia la pilota, tot i  permetre molts més contraatacs dels desitjats, però també tenia més jugades de perill, tan per les bandes com pel centre, com en la jugada del segon gol, marcat  per Feno, després de combinar amb Sergi L a la frontal de l’àrea. Amb aquest gol de la tranquil·litat, no s’ha sabut adormir el partit i el Sant Miquel anava arribant amb cert perill, sobretot amb faltes laterals. Precisament en una d’elles, ha arribat l’ 1 a 2. Falta a tocar de la línia de banda, ben llançada, i un atacant local que s’ha anticipat a la defensa garrotxina. Amb aquest marcador tan curt, el Joanetes ha tingut ocasions per marcar, però li ha faltat un xic de punteria.

Al final, 1 a 2. Resultat just, però amb la sensació de que si no es juga al 100%, no hi ha cap rival fàcil. Tot i això 23 punts estan força bé.  

Àrbitre :  MORENO MARTIN, DAVID:  Correcte. Cap jugada conflictiva i cap influencia en el resultat.

1x1
Lluis: Comptades intervencions però totes aturades. Poca cosa ha pogut fer en el gol.
Sergi R: Està en un gran moment de forma. La banda és seva.
Ferran: Líder de la defensa, s’ha incorporat amb perill a l’atac.
Uri: Després d’alguns partits a tornat a l’onze. No s’ha notat.
Barnera: Ha suat més fent la crònica que durant el partit.
Llens: Ha combinat bé per la dreta.
David L: Partit quasi perfecte i gran gol.
Feno: Ell no, però alguns creuen que té màgia, com s’ha demostrat en el segon gol.
Pere. Ha treballat moltíssim tan en defensa com sobretot en atac.
Santi: El que més corre de l’equip. Amb una mica més de sort hagués marcat.
Anderson: Tècnicament com pocs, només li ha faltat el gol.
Sergi L.: Molt incisiu. Molt dinàmic.
David C.: No ha perdut mai la posició. Sempre s’ofereix i sempre juga amb criteri.
Jordi C.: Grans centrades. Molt perillós sempre.
Siso: A cada partit està més a prop del gol.


Osborne : David Lòpez

Cronica Per: Andreu Barnera.


14 comentaris:

LLFC ha dit...

Bona crònica nen!!! Molt ben redactada i molt realista. N+ una critica: l'arbitre correcte? Jo crec k s'haurien de prohibir aquest arbits. Dolent, maleducat, impresentable, incoherent, xulesc. No endevinava una sola jugada, ni una sola falta, no veu cap mà dins l'area. Espentós!!! Feia temps que un arbit no m treia tant de polleguera. Bueno, ja me desfogat, ho necessitava! N+ dir que no ens hem de posar m el senyor colegiat i jugar a futbol, que es el sabem fer!!! Jiji!
Repetixo que la crònica està genial, segueix el bon nivell, espectacular, la nostra crònica no es de 4a catalana, es de km a mínim champions!!!

Per últim dir a l'equip que hem de defensar Ls corners km 'spertanos' (si, he vist 300 ara, jiji). No pot ser que ens rematin, si cal defensar dur es fa, xo hem de millorar això!!!

Salut i bona setmana!!!

miki ha dit...

Felicitats a tots els que van jugar (i els que no) pel partit i la victòria! Confiava en vosaltres i m'heu fallat ;)

Ara a pel proper, que costarà, com tots!

Vinga, 3 punts més. I crec que hem de deixar estar els àrbitres.

Salut!

Uri ha dit...

Mol bona cronika!!! Kom kada semana!! Va ser un partit que crec que no hauriem daber patit tan, tot i aixi vam saber aguantar el resultat favorable que teniem i aixo es molt importan si volem estar adalt!! Si un dia n surten les coses i les cames n fan cas aurem d jugar amb l cap i cada semana naprenem mes! Fins dimarts familia!!

Per cert, pensu lu mateix k en lluis, pero millo n dir res dels arbits pk si cada partit ens posem les piles i markem forces gols no iaura mai kap keixa d larbit, pero kom k n vam saber tancar el marcador si ens aguesin empatat la culpa agues set nostra per no aver fet la feina abans!! Salut kraks

ferran roura ha dit...

Bona cronica barnera!!! Ja t'hi farem tornar. jejje

pel q fa al partit, penso q no pot ser que ens encomanem del ritme del rival i despres ens costi tant aonseguir la victoria, perque algun dia ho pagarem car i perdrem punts q no es poden perdre si es vol estar lluitant x alguna cosa a final d temporada.

I una cosa clau x aixo, tal i com ha dit en lluis, es defensar amb mooooooooooolta mes intensitat i concentracio els corners i faltes laterals, ja que x molts equips son els unics recursos x crear-nos perill i sense fer gaire merits trobar el cami del gol. No pot ser q sempre ens remati el mes petit q no aixeca un pam d terra, i sol!!! I no pots ser q la gent tardi un quart d hora x enterarse d qui ha d marcar al corner. al primer corner pot haveri algun petit dubte xo sa d solucionar al primer corner i als seguents cadascu ha d saber qi marca. em sembla q no es tan dificil. aixo no es pot entrenar, nomes vol concentracio i intensitat.

En fi, ho repatire diumenge. jeje!

Salut i amunt joanetes!!!

Ramon ha dit...

Totalment d'acord amb el que ha dit en Ferran. No pot ser que ningú, ni el més gros, ni el més petit, ens rematin un corner. Però això és un joc, i a vegades passen aquestes coses. Però el que no pot passar, és que ens remati perque aquest tio no estigui en cap moment marcat. Concentració i intensitat. Tal i com està la lliga de moment, errades com aquestes ens poden costar cares. En parlem a l'entrenament. BONA SETMANA, I BONA CRÒNICA!!

jordi ha dit...

Veig k ia a kedat lestil kla de les kronikes, aket es el cami !
tot i k al camp em de reflectir les opinions k diu en ferran!
Am tems i esforç tot sortira!

Per cert, no podriem fer un entrenament dimecres al pavello del sant esteve? Sino divendres aurem de fer sesio doble,k disabte em desta a topeee ! jejejje

molt bona setmana a totom pasada per aigua i fins aviat!!!

ferran roura ha dit...

tal i com estava el camp divendres passat i amb la que m'informen que està caiguent a la garrotxa, tot i que tot just soms dimarts, voleu dir que estarà en condicions el camp per diumenge?¿? què preveu el mestre Quelic?¿?
xq sinó es podria anar a jugar a la Cellera no?¿ xq és de gespa artificial no?¿
jo ho dic x no estar amb la incògnita de si es juga o no, i x no destrossar el camp.

salut!!!

jordi ha dit...

Han comentat ke per jugar diumenge, res de res, el camp estara fatal....amb el k a plogut i la k esta kaiguent sera matarielment impossible, almenys ho sembla..

Per tant, lopcio seria anar a jugar a la cellera !

OSIgui k koncentracio maxima i es jugui on es jugui a tope totom jej

molt bona setmanaaa!!

ferran roura ha dit...

Ok. dons esperu q algu informi x la web d si hi ha alguna novetat al respecte. bona setmana!!!

Ramon ha dit...

Tot i que encara espero la comfirmació definitiva, agafa forma la idea girar l'ordre dels partits. Sembla ser que jugarem el Dissabte a les 16h a la Cellera. Quan hi hagin novetats, es publicarà al blog. També caldrà estar al cas per veure a on entrenem Divendres. Si la cosa està com ahir, es mirarà el pabelló de St. Esteve

ferran roura ha dit...

Estupendu!!! Estare al cas de la web a l'espera de novetats doncs. salut i amunt joanetes!!!

Ramon ha dit...

Comfirmat. Dissabte a les 16h al camp de la Cellera, Cellera / Joanetes.

jordi ha dit...

i divendres on entrenem ?

Ramon ha dit...

Esperem que no plogui. A la pista de l'escola. No hi ha lloc al pavelló.