divendres, 13 de gener del 2012

JORNADA 15

Crònica:
Partit molt complicat el que tenia el Joanetes aquest dissabte al camp dels Hostalets, un dels equips capdavanters de la categoria, on ha ocupat la primera posició gran part de la primera volta i que practica un bon futbol. El partit arribava després de la parada nadalenca de 3 setmanes i a 2 punts del rival.

Primera part: El Joanetes sortia amb l'habitual 4-4-2 i amb moltes ganes de arreglar la petita badada de l'últim partit a fora abans de Nadal. L'actitud mostrada va ser molt positiva durant tot el partit i les ganes no van faltar en cap moment per part de tots els jugadors que Ramon Font va fer sortir al camp. La primera part va estar molt igualada, amb poques ocasions per les dues parts, i molta disputa al mig del camp. Però el Joanetes va saber aprofitar una de les primeres ocasions que va disposar. Va ser una pilota llarga que Santi va saber posar en el punt perfecta perquè Sergi Linares controlés i poses la pilota al fons de la portaria que suposava 1-0 al qual s'arribava al descans. També cal destacar una bona jugada de Cuadros que va rematar curta al primer pal, però el porter visitant va treure amb els peus.

Segona part: Tot i que el Joanetes va sortir a no tirar-se enrere, la segona part va estar més dominada per l'Hostalets, tot i que no amb massa perill a la portaria visitant. L'equip local va agafar el control de la pilota, sobretot tocant en defensa i al mig del camp, però amb poques idees a la que arribaven a 3/4 de camp gràcies al bon treball de pressió de tot l'equip visitant. Una de les ocasions més perilloses va ser una falta a la frontal de l'àrea visitant, amb un potent xut que s'estavella al pal i el rebot toca l'esquena del porter. La pilota va quedar morta a pocs centímetres de la línia de gol, però Roura va treure magistralment amb una xilena quan un davanter local ja celebrava el gol. Tot i això, el Joanetes no es tancava i va gaudir d'algunes bones ocasions. Corria el minut 76 de la segona quan Anderson engalta una volea des de fora l'àrea espectacularment que va posar la pilota al fons de la xarxa. Gran gol que aconseguia sentenciar un partit molt complicat. Les ocasions pel Joanetes no acabaven aquí, minuts després, el mateix Anderson va entrar amb la pilota controlada dins l'àrea i no va saber torbar el forat adient per passar la pilota o xutar a portaria. En els minuts finals l'equip local buscava el gol que poses emoció al partit. Va ser en corners i faltes laterals. Un d'ells va ser picat al segon pal, on el porter aconsegueix tocar la pilota i deixar-la morta per Buxi, que xuta un pel alt perquè la pilota s'estavellés al travesser. Una última falta ben picada a l'esquadra dreta que també envia el porter a corner, va portar a l'àrbitre a xiular el final del partit.

Partit molt bonic i 3 punts més que porten al Joanetes a la part capdavantera de la classificació. Esperem continuar amb les mateixes ganes i millor futbol el pròxim partit diumenge que ve a casa contra la Canya.

1X1
Lluís: Molt content per la victòria, pels 5 punts que es va emportar del cap de setmana i per poder sumar un altre 0 gràcies a l'esforç de tot l'equip

Uri returns: Bon partit del lateral que tornava després d'uns quants partits fora per culpa d'una lesió. Sabent que és un gran cronista, vam poder veure que és una garantia d'esforç i contundència per al lateral esquerra.

Tocat Quel: Bona tasca la del central que jugava tocat. Posant la po al cos als seguidors Joanetencs quan vol jugar des de darrera, però treien totes les pilotes.

Ferran Salvador: Gran partit del central del Joanetes que va liderar una sòlida defensa que va neutralitzar l'equip local. A destacar l'acrobàtica intervenció per treure la pilota molt aprop de la línia de gol i salvar així l'empat per part dels locals.

Sergi Complidor: Molta feina que va tenir per la banda dreta, on va evitar internades de l'extrem i del lateral. No va poder aportar massa en atac tot i algunes pujades.

Incansable Jordi: Partit super treballat per el migcampista que va donar en tot moment consistència a la muralla defensiva del Joaentes, amb ajudes constants al lateral i al mig del camp. Li va faltar un pel de profunditat per arribar a dalt i donar oxigen a l'equip amb jugades d'atac.

Visionari Makelele: Partit molt treballat per David, que no va parar de dirigir l'equip en l'entrellat defensiu que va muntar. Aportant al mig del camp per treure la pilota i ajudant en defensa. Jugadors així són or en tot equip.

Marejat Lopez: Esgotador partit del migcampista que no va parar de córrer en els mes de 90 minuts que va durar al partit. Robant pilotes al mig del camp i aportant tot el que sap en atac.

Pixixi Linares: Gran partit de Sergi tant en atac com en defensa contra el seu ex-equip. Va saber aprofitar una de les ocasions que va tenir i ajudant en defensa fins arribar a treure pilotes en l'àrea petita. Aquesta és la actitud. Bona ratxa golejadora que manté la lluita golejadora amb l'altre pitxitxi de l'equip.

Assistent Santi: Desgastador partit del davanter que va ajudar molt a mantenir l'estabilitat de l'equip tant en defensa com en atac. Bon moment de forma pel que va tenir el toc just per donar mig gol a Linares.

Debutador Furka: Primer partit de titular del davanter que ajudarà agafar ritme per la segona volta. Va tocar poques pilotes i va ajudar a Santi a mantenir l'esquema des de la primera línia de pressió.

Motivat Cros: Va sortir mitja horeta contra el seu ex-equip amb molta energia i donant aire en atac amb alguna de les seves internades i fins i tot ajudant en algunes tasques defensives.

Golejador Anderson: Destacar el magnífic gol de volea des de fora l'àrea en engaltar una pilota molt complicada que volava per allà. Molt bona l'aportació que va tenir donant joc a dalt amb passes interiors, i tinguen una altre magnífica ocasió que es va liar i no va saber donar la pilota. Però sobretot aplaudir les ganes i ajudes defensives que farà que tots gaudim d'aquest gran jugador.

Seguros Andreu: Contundent i segur al lateral dret en els últims minuts que va rematar la feina feta per Sergi. Ex-jugador dels Hostalets que va sortir motivat, però sempre dona la talla.

Destacar també l'aportació dels jugadors de la banqueta com Nane, Siso i Edu ajudant en tot moment a l'equip, escalfant el porter i donant ànims perquè tots seguim remant en la mateixa direcció.

ÀRBITRE:  SANTIAGO COMPANY, JOSE LUIS. Regular.

Osborne: Sergi Linares
Crònica Per: Lluís Freixas Coromina.