dilluns, 24 de setembre del 2012

CRÃ’NICA JORNADA 3

Crònica:
Fluixet partit del Joanetes C.F. que ha començat la temporada encaixant més gols del compte, i marcant-ne menys dels esperats. El de dissabte, no va ser un problema d’actitud, ja que de córrer ho vam fer, i de ganes de guanyar també en vam tenir. Com en els dos anteriors partits, l’equip va sortir, potser, una mica massa relaxat. Sabíem abans de començar en quines condicions estava el camp i la intensitat que tindria el rival, i tot hi això, als vint minuts ja perdíem dos a zero. Segurament hi va ajudar l’actitud desigualment rigorosa de l’àrbitre.

Primera part.
A la sortida d’un córner, el Tortellà es va avançar en el marcador. El Joanetes no es trobava gaire còmode sobre el camp, potser abusant d’un joc massa directe, o potser perquè el rival, tot i no fer un gran partit, sap a què juga, i a quin camp juga. Al cap d’uns minuts, es va xiular penal a favor dels locals per mans dins l’àrea. Unes mans del tot involuntàries i que cada àrbitre interpreta com li ve bé, segons entengui o interessi. En fi, que dos a zero, i anar protestant. Al Joanetes li va faltar se més precís en les últimes passades per tal de crear més perill a l’àrea rival, i així es va arribar a la mitja part.

A la segona part.
I per no perdre el costum, els visitants van sortir amb les idees una mica més clares i més ben posats al camp. Tot i això, dos gols de diferència és un avantatge important, que permet jugar amb tranquil·litat al que el té. Així dons, anaven passant els minuts, i sobretot amb els canvis, el partit es va anar trencant i es van veure ocasions clares per moure el marcador a les dues àrees, per aquest motiu, cal destacar, i això també és una mica indicatiu de com va anar tot, l’osborne del partit: el porter Sergi P. que va protagonitzar masses aturades de mèrit. Anaven passant els minuts i el Joanetes no trobava el gol que el feria entrar en el partit i qui sap, emportar-se algun punt. I així es va arribar al final del partit, amb els visitants només amb un punt a la classificació, però això si, amb també només tres partits jugats. O sigui, que no ens hem d’encantar, però que queda molt.

Tot hi això, el pitjor del partit de dissabte, va ser la lesió del senyor Miquel Sala, que es va torçar el peu durant el partit i que segons anunciava diumenge el diari Marca, en una primera exploració es parlaria de quatre setmanes de baixa i en una segona, confirmada pel Whatsapp aquesta tarda de dilluns, es parla de trencament del lligament lateral extern, i estaríem parlant d’uns tres mesos de baixa. Així dons, molts ànims, per ell i la seva família, que l’haurà d’aguantar més hores al dia, i esperem que es recuperi ben aviat i pateixi les menys incomoditats possibles, ja que és un gran tiu, un gran jugador, i sobretot, com que és Bomber de la Generalitat, aquesta baixa en la mengem entre tots. En serio, que es recuperi bé, que l’esperem ben aviat.

Osborne : Sergi Privat

Crònica : Andreu Barnera