diumenge, 16 de setembre del 2012

JORNADA 2


Crònica :
Avui era un dia molt esperat per l’afició local ja que el Joanetes s’estrenava a la categoria davant dels seus afeccionats i els jugadors sabien que no podien fallar i menys després d’una derrota immerescuda en el debut de la categoria.

Primera part:
El Joanetes començava el partit sabent que havia de corregir molts errors produïts en la jornada anterior, però lluny de posar remei tornaven a començar adormits, deixant molts espais vuits i fen una pressió estèril contra l’equip rival. Tot hi aquest mal inici on l’equip visitant ho ha aprofitat amb pilotes llargues guanyant l’esquena a la defensa local no ha generat gaires ocasions clares de gol, després de 15 minuts on només tenien ocasions l’equip de la selva, els Joanetencs s’han posat una mica millor dins al camp i han aprofitat jugades de contraatac per penetrar la defensa rival, en un parell d’aquestes jugades Anderson de Souza Lima i “com corre en cuco” no han sabut materialitzar ocasions clares de gol amb l’u contra u davant el porter. Les sensacions eren més bones que la jornada anterior i tothom sabia que el gol podia arribar en qualsevol moment.  Tot hi així arribàvem al descans amb el resultat inicial, empat a 0. Destacar que em tingut sort ja que en els primers 15 minuts podíem haver encaixat un parell de gols i el partit s’hagués complicat molt....

El Joanetes havia de sortir del descans corregint alguns errors produïts al primer temps: reduir espais, fer una pressió útil començant per els davanters i acabant pels centrals, guardar les esquenes amb pilotes llargues des de l’eix de la defensa visitant i materialitzar alguna ocasió de gol.

Segona part:
El segon temps hem pogut veure un Joanetes més posat en la nova categoria i literalment, han passat per sobre les Planes. Els defenses han guardat molt bé les esquenes evitant qualsevol ocasió de l’equip visitant, la pressió ha estat més digne d’un equip concentrat, i han aprofitat molt els canvis de joc i les transicions de l’esfèrica de la defensa a atac han estat molt més fluïdes. Tot hi així els Joanetencs no han pogut desvirgar el marcador inicial...

Les Planes han fet el seu joc, faltes, protestes, insults indigne d’un equip de futbol, si jo fos president de la federació catalana de futbol inhabilitaria tots aquests equips tan llastimosos, els enviaria a jugar a la lliga peruana que allà no enganyen, en fi, continuant amb lo maco del futbol que és el joc i el” fair play “. Així doncs com bé deia, el Joanetes s’ha fet amo i senyor del partit ocasionant jugades clares de perill que no han sabut materialitzar, destacar una internada del nou fitxatge d’aquest any “jordi cruif” on ha penetrat la defensa visitant amb una velocitat pròpia de l’Usain Bolt i ha acabat enviant l’esfèrica al travesser després de treure’s un tomahauk de la bota esquerre. També destacar jugades del pistoler Anderson o “com corre en cuco” que no han acabat a dins de miracle...

Crec que s’ha millorat respecte la primera jornada, s’han de corregir molts errors, molts, però seguim per un molt bon camí i si seguim entrenant com fem fins ara els resultats arribaran sols. Només dir que hem de sortir més concentrats i amb més intensitat i si s’ha de rascar o fer faltes, es fan.
 
1x1:
aRASa a la porteria: Eficaç: no ha tingut molta feina però ha estat perfecte amb el tall i qualsevol aproximació a l’àrea, destacar una palomita a la primera part que m’ha donat la sensació que estava al cine.
barni gambel: trishte: sempre dona la sensació de que està mandrós o trist, però és dels millors laterals de la categoria, dona la sensació que juga amb guants.
giant Keler: gegant: com diu el seu nom ha estat perfecte al tall i les cobertures, de cap no el guanya ni en yao ming.
Urimbauer: correcte: s’ha adaptat força ràpid a la nova posició que ha ocupat darrerament, l’eix de la defensa.
Jordi cruif: fixatxe: sembla un nou vingut ja que l’any passat no vam gaudir tan com fem ara d'ell, com corra, com dribla, com lluita.....com la tira al travesser!!!
David d’un metre noranta: petit i eficaç: diuen que al pot petit hi ha la bona confitura, cert, no s’ha arrugat i quan s’havia de rascar ho ha fet, molt gran.
David lopeshhhhhhh: venia trist ja que tenen el barça a 8 punts, però ni s’ha notat, juga amb una alegria digne d’admirar.
Toni Kross: mentalitzat: a penetrat quan ho havia de fer, a defensat al moment clau, i tal com li he dit a l’Andreu crec que te una bota esquerra admirable!
Linovermars: clau: peça clau per donar profunditat a les bandes i obrir el camp, no hi ha ningú que vegi aquets petits detalls tan com ell, me l’estimo tan....hejejejeje!!
Com corre en cuco: usaint bolt: si enlloc de veure un terreny de joc estiguéssim a la sabana africana diria......una gasela!!!!!és tan ràpid que no l'atrapen ni els míssils......espectacular!!
Anderson de Souza Lima: no Asha falta desdir nada Machu.....sens dubte el millor jugador de la categoria, fa el que vol amb la pilota als peus, li falta pressionar i mossegar més, però tot arribarà.
Fenomen: ho diu el seu nom.....el pròxim cop li miraré les botes perquè diria que porta Belcro ....kin krak!
Sisinho davanter:lluitador: a sortit amb el mono de treball i no se l’ha tret fins al final del partit, com pressiona, com treballa..... sens dubte un gran davanter!!!

Àrbitre: GALLARDO PEREZ, SONIA. Molt correcte, mai et pots queixar d’una dona, jejeje

 Osborne: Domènech Navarra!!!!
Crònica: Uri Domènech.

3 comentaris:

Ramon ha dit...

Si..., si que corre en Cuco, si.
Bona crònica Uri!

LLFC ha dit...

Ja teniu el primer punt, Felicitats!!! Ara falta "desvirgar" la victòria en aqeusta categoria!!!

A seguir lluitant! ànims!!!

Lluís

uri ha dit...

he deixat matizos tactics per tu ramon!! molts recors lluis! una abrasada justin! jij