dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 1: Joanetes 3 - Argelaguer 0

Gran expectació al municipal del Verntallat per veure els “pupils” de Josep Barris en el seu debut en la temporada 2005/06. Amb una bona entrada i un millor temps el joanetes es va amidar a l’Argelaguer, un equip acabat de baixar de 2ª regional. El partit va començar molt desgavellat sense joc al mig del camp per part dels dos conjunts però amb la diferència de que l’únic equip que inquietava el marc rival era el joanetes, que gràcies a la seva efectivitat, va materialitzar dues de les quatre primeres ocasions que va tenir, es va avançar en 2 gols(Xevi Pages en dues ocasions) abans del descans. A la represa l’Argelaguer va apretar de valent durant els primers 10 minuts però ni una clara errata arbitral en el fora de joc va permetre que retallessin distancies. Al minut 10 de la segona part Josep Barris introduí dos canvis dels quals s’ha de dir que Marc Ferres “Decco” va marcar el 3-0 en la primera acció que va participar i això desencadena una baixada brutal de l’Argelager. D’aqui fins al final va ser un pur tràmit perque el Joanetes aconseguís els 3 punts sense patiment. S’ha de destacar l’encomiable tasca ofensiva de Xevi Pages i defensiva de Geri, on aquest ultim va ser nomenat jugador OSBORNE en el desempat.