dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 30: Bonmatí 3 - Joanetes 2

Tot i que era un partit en que cap dels 2 equips es jugava res, es va veure un gran partit, especialment per part del Joanetes, que va deixar de banda el seu pròxim viatge a Logronyo. L'equip va sortir a disfrutar, i va jugar una gran primera part, tocant la pilota i fent córrer el contrari. Així al minut 20, després d'una jugada d'atac, David va marcar amb un xut de fora l'àrea. L'equip va continuar atacant però, en una jugada a pilota parada, els locals van empatar de cap (1-1). L'equip va continuar atacant i jugant bé, i va disposar de varies ocasions molt clares: dues de Valeri i una de Frank. Tot i aquestes errades al minut 35 Carreras va marcar el 1-2 de penal. Amb aquest marcador es va arribar a la mitja part. Només de començar la segona part, les locals van empatar amb un xut de fora l'àrea (2-2). Durant la segona part i va haver anades i vingudes amb ocasions per les 2 porteries, incluïnt un clar penal no assenyalat sobre Ovidi. Semblava que ningú aconseguiria desempatar el partit però a les acaballes del partit els locals, en un contratac, van marcar el definitiu 3-2. En el descompte el joanetes ho va povar però no va aconseguir empatar el que seria el seu darrer partit a la competició lliguera.