dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 10: Joanetes 3 - Serinyà 1

El partit s’inicià amb moltes ganes i crits d’ànims per ambdues bandes, però de mica en mica es veia que l’equip local passava a tenir cada vegada més el control del joc, i en una pilota llarga llençada des de camp propi per Danés, un defensor del Serinyà es veu sorprés pel vot llarg de la pilota que deixa a Valeri sol davant del porter, que és driblat fàcilment i eficaç situant 1-0 al marcador (minut 15). El Joanetes no afluixava, i tan sols 9 minuts després una bona internada de Valeri (jugador OSBORNE) per la banda esquerra, cedeix a David, que no se sap si en un misto o una passada ben dissimulada passa la pilota a Subi que es trobava tot sol dins l’àrea petita i no perdona (2-0). L’equip local continuava amb el mateix caràcter, però el Serinyà semblava que començava a espavilar de mica en mica, i el minut 33, després d’una centrada, Prat surt en fals i fa penal. Prat encerta la direcció de la pilota (gràcies al consell de Lluís Freixes) però no la pot acabar de parar (2-1). Tan sols 7 minuts després hi ha una jugada dubtosa, en la que Adrià remata de cap un còrner en el que sembla que la pilota podria haver entrat. En la següent jugada, Barrio llença magistralment una falta des de l’exterior de l’àrea grossa, i estavella la pilota a la creueta de la porteria. Així s’arribaria a la mitja part. I tan sols quan es portaven 10 minuts de la segona part, una altre jugada entre Danés i Valeri, va fer el 3-1, després d’una centrada de Danés que Valeri hàbilment remata al fons de la xarxa; el tàndem Valeri-Danés funciona... Tan sols 5 minuts després Joel fa un potent xut des de lluny que amb bastants dificultats el porter va aconseguir desviar. Lluís Fenollar va entrar al terreny de joc substituint a Joel i seguidament va retornar al terreny de joc després de gairebé mig any, Moi, en un molt bon estat de forma substituint a Subi. Remarcar que Moi tan sols va necessitar 6 minuts per rebre la primera targeta groga en el seu retorn, això també ho devia trobar a faltar. El partit s’anava desenvolupant, i Barris que disposava d’una banqueta plena a vessar (i que duri!!) va fer entrar Vallés per Nane, un nen que amb 36 anys, cada dia ens va sorprenent més i més amb el seu bon estat de forma; poc després Valeri deixava el terreny de joc per Reyes, i Geri per Ferrés. L’arbitre, amb una bona actuació a l’inici, que va anar deslluint a mesura que avançava el partit.