dijous, 23 de novembre del 2006

JORNADA 11: Sant Roc 2 - Joanetes 3

Bon partit el jugat pel Joanetes al sempre difícil camp del St. Roc. L'equip va sortir molt concentrat i sabent que seria un partit de molta lluita. Així en els primers 20 minuts Valeri va disposar de 3 ocasions clares que no va saber aprofitar; la primera el porter la va desviar a córner i les altres 2 van anar a fora. També cal destacar 2 ocasions de casanovas; una va creuar per davant de la porteria, i l'altre el porter la va rebutjar. Es veia q venir que qui perdona ..ho acaba pagant. El st roc només creava ocasions a pilota parada; i així en la última ocasió abans del descans, una falta directa per part del st. roc, va acabar dins la portaria del joanetes 1-0. Era un resultat enganyós. L'equip va sortir a jugar la segona part amb la seguretat de que el partit es podria capgirar. Però la cosa es va complicar més quan als 5 minuts de la represa, el St. Roc marcava el 2-0 després d'un contratac. A partir d'aqui, va començar un altre partit. El joanetes va donar entrada als seus jugadors reserves: Pagés, Reyes, Lluís i Moi i l'equip ho va notar. De seguida es van crear ocasions clares i als 60 minuts, després d'una bona jugada de reyes (jugador Osborne) dins l'àrea, va aconseguir 1 a 2. Tots seguit Xevi pagés va tirar un xut de fora l'àrea al pal després d'una jugada personal. L'empat estava a punt d'arribar. El minut 70, després d'una centrada per l'esquerra de Danés, Xevi Pagès l'aprofita per fer el 2 a 2. L'equip estava llençat i em molta moral; es veia capaç de guanyar. Així el minut 80 Joel agafa una pilota tal com li bé desde fora de l'àrea i sorprén al porter per marcar el definitiu 2 a 3. Semblava impossible, remontada amb 30 minuts!!. Els últims 10 minuts es van fer eterns. El st. roc penjava pilotes a l'àrea amb perill, encara que ben resoltes per la defensa i el porter. Em marcador ja no es va moure. VICTÓRIA IMPORTANTÍSSIMA. Cal destacar l'actitut de tot l'equip.