dijous, 23 de novembre del 2006

Jornada 11: Joanetes 5- Osor 1

Sembla que a mida que passen els partits el JOANETES C.F va recuperant el joc que d’ells s’espera. Aquest diumenge enfront del cuer de la categoría va poder demostrar que queden lluny els partits on la falta de motivació era la nota predominant. El domini dels locals va ser acalaparador i les ocasions s’anaren succeint. Unicament la falta de sort de cara a porteria va evitar que els jugadors visitants s’enduessin una golejada superior. Tot i així, es va arribar al descans amb un ajustat 1-0 (Gol de Moi) que no reflexava el que s’havia vist en la primera part. A l’inici de la segona, el Joanetes va esvair qualsevol resquici d’esperança de l’OSOR. Després d’un llançament de falta lateral, LLuis Fenollar va col·locar el 2-0 al marcador. La resta de la segona part va venir marcada en part pel resultat que reflexava el marcador. Gerard de penal comès sobre Casanova, Joan Carreras en una enrevessada jugada dins de l'àrea, i Valeri, varen deixar en testimonial el gol visitant. Un resultat que confirma la millora demostrada al camp de l’Athletic Olot i que dona confiança al Joanetes per l’ultim partit de l’any: EL DERBI al camp del St. Privat. Us hi esperem!!!